CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Sony Xperia XA2 - Tok, hátlapok

A Sony Xperia XA2 Plus, Sony Xperia XA2 Ultra, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Válassz egy mobiltokot a Sony Xperia XA2 okostelefonodhoz!

Számunkra is fontos, hogy az Xperiád biztonságban legyen a hétköznapi használat során. Webáruházunkban ezért a legkülönfélébb, minőségi telefontokokat kínáljuk a számodra, hogy a telefonod védett legyen a fizikai sérülésektől, a leejtésből, karcolódásból eredő károktól. Elegáns és egyszerű telefon tokok, műanyagból, szilikonból készített vagy éppen prémium bőrből vart üzleties telefon tokok egyaránt megtalálhatók a kínálatunkban, hogy a számodra legmegfelelőbb mobiltokot választhasd!

Xperia XA2: Miért használj telefontokot a készülékeden?

Sony Xperia XA2 készüléked keret nélküli kijelzője igen sérülékeny, ezért érdemes már az első percektől hatékony védelemmel ellátnod a mindennapos sérülésekkel szemben. Ha pedig megismerted készüléked videofelvétel készítő funkcióját garantált, hogy nem csak a mindennapos sérülésektől kell majd védened a telefonodat. Mivel álladóan mozgásban leszel, hogy kihasználhasd a mozgás közben is elmosódottságtól mentes, a Full HD felbontás négyszeresét használó videofelvétel készítés lehetőségeit, nem árt, ha olyan nagy ellenállóképességű, megerősített falú védő tokkal látod el okostelefonodat, amely a kijelző védelméről is megfelelően gondoskodik.

Miért közkedvelt a Sony Xperia XA2 okostelefon?

A Sony Xperia XA2 az XA1 nagyobb testvére, amely már olyan hardverrel rendelkezett, amire érdemes volt beruházni. A kijelzője bár csak egy kicsit volt nagyobb a maga 5,2 hüvelyk átmérőjével, az 1920 x 1080 pixeles felbontása másfélszer tisztább és erősebb volt, mint az XA1-nek. A 3 GB RAM és 32 GB belső tárhely is sokkal több erőforrást jelentett a programok számára, a 8-as Android és a 3300 mAh-s akkumulátor pedig nem csak általában biztosított több készenléti időt, de az erőforrásokkal is jobban gazdálkodott. Ami igazán közkedveltté tette, az nem csak az erős hardver, de a kifejezetten ütős kamerája. A 23 megapixeles kamerával rendelkező Sony Xperia XA2 okostelefon olyan 4K videofelvételre képes, amely mindenkit azonnal elvarázsol. A készülékkel nem csak szuper éles videofelvételeket, de akár csodálatosan élénk színű, nagy tisztaságú, részlet-gazdag képeket is készíthet a felhasználó az intelligens expozíciószabályozásnak köszönhetően, amely automatikusan alkalmazkodik az épp aktuális fényviszonyokhoz.