Telefontok Sony Xperia XA1 - Tok, hátlapok 

(Termékek száma: 0)
No search results

Válassz egy mobiltokot a Sony Xperia XA1 okostelefonodhoz!

Megfelelő, minőségi telefontokot keresel a Sony Xperia XA1 okostelefonodhoz? Akkor a legjobb helyre jöttél, mert webáruházunk kínálatában a legkülönfélébb, minőségi mobiltokokat találod meg. Fontos számodra, hogy a telefonod védőtokja kifejezze a személyiséged, vagy csak a funkcionalitás számít? Az élénk színeket, trendi mintákat, grafikákat kedveled vagy maradnál az áttetsző szilikon telefontoknál? Bármelyik fajta telefontok is legyen a szíved vágya, megtalálod a webáruházunkban.

Xperia XA1: Miért használj telefontokot a készülékeden?

Készüléked előlapi szelfikameráját a legjobban egy, a kamerákat szabadon hagyó telefontokkal tudod megvédeni az olyan mindennapos sérülésekkel szemben, mint a karcolódás, a súrlódás vagy repedés, amelyek nem csak esztétikailag értékcsökkentő sérülések, de a készülő képeid minőségét is képesek jelentősen lerontani. Készülékednek sem a hátlapi 23 megapixeles kameráját sem az előlapi nagy látószögű lencséjét nem akadályozzák a telefonvédő tokok abban, hogy akár több barátodat is veled egy képen szerepeltethesd, így a telefontok felhelyezése után is akadálytalanul használhatod a készüléked minden funkcióját. Egy könyv-tok támasztóként behajtható hátlapjával ráadásul még a neten böngészést vagy akár a filmnézést is ezerszer kényelmesebbé teheted a magad és barátaid számára.

Miért közkedvelt a Sony Xperia XA1 okostelefon?

A Sony Xperia XA1 hamar kedvelt középkategóriás telefon lett a HelioP20 8 magos processzorával (2,3 GHz Quad-Core + 1,6 GHz Quad-Core), amelyen az Android 7.0-s verziója futott. Az 5 hüvelykes, 1280 x 720 pixeles, ívelt üvegű érintőkijelző szép képet adott, a programok futását pedig 3 GB RAM és 32 GB belső tárhely segítette, amely 256 GB-ig bővíthető memóriakártyával. A 2300 mAh-es akkumulátor nagyjából egy napra elegendő szuflával bírt. A készülék tehát egy erős középkategóriás telefon, amely a kijelzőn és az akkumulátoron spórolt annyit, hogy megfizethető legyen átlagos pénztárcával is. Ami azonban igazán közkedveltté tette, az az optikai képstabilizálás funkció, és a 23 MP-es, nagy látószögű kamera, amellyel elmosódástól mentes, szuperszéles, 120 fokos közös képeket lehet készíteni.