Sony Xperia L4 tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Magas minőségű telefontok Sony Xperia készülékekre

A kínálatunkban szereplő telefonos tartozékok a telefonod legmagasabb szintű védelmét tartják szem előtt. Minőségi alapanyagokból készített telefontokjaink megfelelő méretezéssel és kivágásokkal rendelkeznek, így egyáltalán nem akadályozzák a telefon vagy az oldalsó gombok használatát! Mindenképpen ajánljuk, hogy telefonod első pillanattól kezdve megbízható telefontokkal szereld fel, hiszen a mindennapos használat mellett gyakran kisebb vagy nagyobb sérülések keletkezhetnek a kijelzőn vagy a telefon borításában is! Amennyiben nem találtad meg a számodra leginkább tetsző tartozékot, akkor se csüggedj, hiszen percek alatt elkészítheted tervezőprogramunkban az egyedi lenyomatú telefontokod Sony Xperia L4 készülékedre is!

Miért érdemes védőtokot használni telefonodra?

A telefon használata során gyakran előfordulhat, hogy a készülék kiesik a kezünkből, megsérül a zsebünkben, táskánkban vagy leesik valahonnan. Az ilyenkor keletkező sérülések az esetleges esztétikai hibák mellett nagy kárt okozhatnak a mai okostelefonok kijelzőjében, kamerájában és borításában is; éppen ez miatt ajánlott Sony Xperia L4 készülékünket is az első használattól kezdve minőségi védőtokkal ellátni. A kínálatunkban szereplő prémium minőségű telefontokok kiváló minőséget képviselnek. A kínálatunkban található praktikus telefon tartozékok gyorsan fel-és levehetők, valamint könnyedén tisztíthatóak. Továbbá, a különleges mintájú kiegészítők segítségével készüléked megjelenése mindig egyedi lehet, illetve védve marad a szennyeződésektől, karcolásoktól és komolyabb sérülésektől is!

Sony Xperia L4 Specifikáció

A Sony Xperia L4 a gyártó 2020 februárjában megjelent készüléke. Az IPS LCD érintőképernyő 6,2 hüvelykes és 720 x 1680 pixel (HD+) felbontású. A készülék az Android 9.0 (Pie) operációs rendszert futtatja, a Mediatek MT6762 Helio P22 chipkészlettel és nyolcmagos processzorral. A hátlapi kamerarendszer három kamerából épül fel (13, 5, 2 megapixel felbontással) és lehetővé teszi 1080p minőségű videófelvételek elkészítését. A készülék 64 GB kapacitású változatban érhető el; ami természetesen tovább bővíthető microSDXC memóriakártya segítségével. A készülék szimpla- és dual SIM változatokban érhető el, amely utóbbi esetében a második SIM kártya helyére helyezhetjük be a memóriakártyát.