CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Sony Xperia L3 - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
Gyártó / Sorozat 1
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Válassz egy mobiltokot a Sony Xperia L3 okostelefonodhoz!

Reméljük jól szórakozol, mert az Xperia L3-at erre tervezték. A belépő kategóriás pozíció ellenére egy jó akksikapacítású, gyönyörű képeket készítő, szuper dual kamerás játékszert vettél a kezedbe, amikor mellette döntöttél. Keskeny telefon, ami jól illeszkedik a kezedbe, és ott is marad egész nap jó eséllyel, mert 3300 mAh mellett nem merül le egykönnyen. Jól állnak neki a szürke, a fekete, és az arany színek is, de ha valami mással dobnád fel a szórakozást, akkor jó helyen jársz. Fantasztikus mintákkal találkozhatsz a tokjaink hátlapján, ami a keskeny telefonnak külön jól áll. Néz körül nyugodtan, és meglátod hogyan lehet egy ízléses telefon még vagányabb.

Miért érdemes a Sony Xperia L3 tokjaink közül választanod?

Minden Sony Xperia L3 tok, amit nálunk találsz garantáltan sokáig elkísér majd téged és a telefonod is. Bármelyiket is választod, hosszú ideig megtartja azt a színvilágot, amiért a böngésződben kiválasztottad. Minden részletében pontosan illik a telefonodra, nem lötyög rajta, és nem mozog el. Minden kivágás, minden gomb helye ott van, ahol lennie kell, de ha esetleg azt is beborítaná a tok, ugyanolyan használható marad alatt. Szinte minden tokból találsz több különböző színt, hogy kedvedre válogathass, és pont olyan kinézetű kiegészítővé varázsold a telefonod, amilyenre vágytál. Mindegyik tok minőségi alapanyagokból készült, tehát nem csak tartósak, de védik is a telefonod. A csillogóbb, pazar színű tokok inkább az egyszerűbb karcoktól óvják meg a készüléket, ezzel áldozva a dizájn oltárán. Más telefontokok pedig arra készültek, hogy a nagyobb leejtések után is sértetlen maradjon kedvenc telefonod. A nyomott mintás tokok felülete tartósan az is marad, biztosan nem kopik le egykönnyen. Minden telefonhoz, így a Sony Xperia L3-hoz is többféle kialakítású tokot találhatsz, akár csak az oldalát védenéd, akár az egészet, akár felnyitható előlapra vágysz. Böngéssz közülük kedvedre, és szánd rá az időt, hogy megtaláld a hozzád és a telefonodhoz leginkább illőt!

A Sonyról

Bár a Sony nincs a leggyakoribb telefonok között, az Xperia sorozat a tanúja annak, hogy az okostelefon formájából is van még mit kihozni. Letisztult, hatalmas síkfelületek, karakteres és futurisztikus megjelenését sosem hagyták el a telefonok. Emellett a legtöbb víz és porállótelefon tőlük került ki a piacra, az AMOLED-jük feketéje pedig vitathatatlanul gyönyörű. A szórakoztatóelektronikában mindig is otthon volt a Sony, és az innovációkban sem szenvednek hiányt. A Walkman, a Playstation és a Blu-ray formátum is bizonyítja, ha valamit egyszer itt a gyártónál a fejükbe vesznek a japán mérnökök, azt meg is valósítják. Újabban egyre inkább a csúcstelefonok piacát igyekeznek ostromolni, úgyhogy a legújabb Xperiá-k biztosan jó választások lehetnek útitársadként, ha valami olyasmit szeretnél, ami komoly tudást tesz a zsebedbe.