Telefontok Sony Xperia 5 IV - Tok, hátlapok

Tokok a Sony Xperia 5 IV


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Sony Xperia 5, Sony Xperia 5 II, Sony Xperia 5 III, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Sony Xperia 5 IV – számos jó karakterisztikával ellátott és felkapott mobiltelefon-tok

Megvetted új Sony Xperia 5 IV telódat, és mint minden lelkiismeretes vevő, azonnal nyakadba vetted az internetet és elkezdtél kutatni a telódra optimálisan passzoló tokok között? Most végre a böngészés végére értél! A telókra passzoló tokok elsődleges feladata, hogy megvédjék a készüléket a sérülésekkel szemben, megvásárlásuk mellett viszont magától értetődően nem csak ez az egy ok szól – a tokok előnye, hogy megfizethető áron biztosítják a minőséget. Az etuo.hu online boltban a költségvetésedtől és a telód változatától függetlenül is tudsz majd találni megfelelő telefon tokot. Akkor is tanácsos elgondolkodnod egy minőséges tok megvásárlásán, ha te is azok a vevők közé tartozol, akik eladásra kínálják a régi telefonjukat, miután szemet vetettek egy jobb és modernebb modellre. A karcmentes, horzsolástalan telók nagyobb értékűek, mint azok a készülékek, amelyeket a hétköznapi alkalmazás ronda, árulkodó jelei borítanak. Azzal, hogy megakadályozza a teló funkcionalitására is kiható sérüléseket – amelyek javítása sokba kerül, bizonyos esetekben pedig lehetetlen, így a vevőnek új mobil készüléket kell beszereznie – a tok sokszorosan nagyobb költségektől védja meg az ügyfelet, így jó befektetésnek számít.

Szofisztikált tokok a Sony Xperia 5 IV telóra, amelyeket mindenki megirigyel majd

Ami a mobiltelefon tokokat illeti, napjainkban már olyan színes árukínálat áll az ügyfelek rendelkezésére, hogy nagyon parányi annak az esélye, hogy valamelyik haverodnak pont ugyanolyan teló tokja lesz, mint neked, ahogyan annak is, hogy nem találsz majd a preferenciáidnak megfelelő telefon tokot. Egy szép tok nagy mértékben megszépítheti a telót, eszétikai kialakítását tekintve is. A színes árukínálatunknak köszönhetően most annyira egyszerűen felöltöztetheted a telódat, mint eddig még soha! A masszív védelem mellett a tokok igazán divatos és trendi kiegészítővé változtatják új Sony telódat. Ráuntál a mobilodra? Ha a naprakész mobil készülék jól működik, nem feltétlenül kell megválnod tőle, lecserélheted a tokját is, így teljesen megújítva külalakját, és még a pénztárcád is hálás lesz majd.

A legdivatosabb mobiltelefon tokok a Sony Xperia 5 IV-re az etuo.hu-n

Gyakran edzel vagy inkább a kanapéról bíztatod a kedvenc csapatodat? Válassz a sportos témakört felölelő tokjaink közül! Szívesen töltöd a szabadidődet kint? Rengeteg tokkal készültünk neked is! Ha állat-rajongó vagy, állatos tokjaink között böngészhetsz. Kínálatunkban számos olyan telefon tokkal találkozhatsz, mely optimálisan passzol a Sony Xperia 5 IV telóra, és kompatibilis vele a méret és a kialakított kivágások tekintetében is, így teljesen biztos lehetsz abban, hogy nem fog majd ide-oda mozogni a telódon vagy esetleg lecsúszni róla. Vevőinknek az előlapot is védő, könyvszerűen nyíló vagy flip tokokkal is készültünk. A klasszikus, szilikonból készült teló tokok mellett fa lappal ellátott, vésett, környezetbarát bőrből, műanyag, sőt még teljesen átlátszó szilikon tokok és hátlapok között is válogathatsz oldalunkon! A hasonló anyagból legyártott vagy hasonló témát képviselő dekoratív mintával ellátott tokokat szériákba rendeztük, így egyszerűen kutathatsz a neked tetsző védőtartozékok között.

Sony Xperia 5 IV – specifikáció

A Sony Xperia 5 IV, vagy csak Xperia 5 IV telefon 2022-es szeptemberi megjelenését izgatottan várták a Sony márka rajongói. Egy olyan naprakész és aktuális Xperia telóról van szó, mely elsőrangú kamerákkal van felszerelve. A hátsó kamera tripla rendszerű, 12 MP / 12 MP / 12 MP felbontású, Zeiss optics, Zeiss T* lens coating, LED flash, panorama, HDR, eye tracking funkciókkal. A szelfikamera 12 MP-es. A szenzációs teló OLED kapacitív képernyője 6,1 inch átlójú, rezolúciója pedig 1080 x 2520 pixel. A teló nagyszerű, 1 B színt megjelenítő képernyőjét mindenképp tanácsos egy elsőrangú színvonalú üveggel vagy polikarbonát fóliával védeni a sérülésektől, magát a telót pedig egy minőséges tokkal védeni. A teló fel van szerelve sztereó hangosbeszélővel is, 3,5 milliméteres jack csatlakozóval pedig szintén rendelkezik. Nem kivehető Li-Po akku van benne, melynek kapacitása 5000 mAh, és a Fast charging modult is támogatja.