Sony Xperia 5 III tokok

Tokok a Sony Xperia 5 III


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Sony Xperia 5, Sony Xperia 5 II, Sony Xperia 5 IV, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Sony Xperia 5 III – okostelefon tokok választékos árukínálata

A Sony Xperia 5 III egy pazar, stílusos kidolgozású és számos jó karakterisztikával ellátott telefon a gyártó legújabb kínálatából, azonban magától értetődően ez a telefon sem képes ellenállást mutatni a karcolódásokkal és a kopással szemben, ezek az apró szépséghibák pedig nagy mértékben minimalizálják az értékét és sokat rontanak a telefon külalakján. Miért pont az értékcsökkenést emeltük ki? Azért, mert a legtöbb vevő a régi mobil készülékét eladásra kínálja, miután beszerez egy újabb telefont. A karcolásoktól mentes, megőrzött mobil készülékeket pedig jóval magasabb áron lehet értékesíteni, mint az össze-vissza karcolt, kopott, nem megóvott telefonokat. Hogy tudjuk megvédeni a telefonunkat? Olyan módon, hogy közvetlenül a Sony Xperia 5 III kézhez kapása után kiválasztjuk és megrendeljük az ideális mobil tokot, mely passzolni fog rá. Ha már biztosak vagyunk abban, melyik telefonmodellt választjuk majd, akár egy lépéssel előrébb is kerülhetünk, és még a telefon megvásárlása előtt megrendelhetjük a telefon tokot! Ugyan sok modell mellé jár egy tok is, az legtöbbször egy alacsony minőségű, úgynevezett elsősegély termék, melynek feladata, hogy védje a telefont használata első napjaiban, amíg tulajdonosa nem szerez hozzá egy tartósabb, erősebb telefon tokot.

Különböző stílusú, kitűnő minőségű okostelefon tokok

Az etuo.hu online bolt árukínálatában olyan kitűnő minőségű telefon tokok között böngészhet a látogató, melyek hiánytalanul illenek a Sony Xperia 5 III telefonra, nem csak a méretüket illetően, hanem a speciálisan kialakított nyílásaik, kivágásaik tekintetében is. A tokok védelmet biztosítanak a telefon számára a kopással, karcolásokkal és a hétköznapi használat során fellépő külső fizikai károsodásokkal szemben. Az árukínálatunkban több kitűnő minőségű és erős alapanyagokból gyártott okostelefon-tokkal készültünk vevőink számára a Sony Xperia 5 III telefonra. A tokok feladata, hogy megvédjék a telefont az apróbb károsodásokkal, sérülésekkel szemben, így a Sony Xperia 5 III sokáig hibátlan külalakú marad, és az értéke sem csökken túl nagy mértékben. A jól megválasztott tok teljesen új külsőt tud kölcsönözni a telefonnak, és a telefonmodell, valamint a vevő stílusa vagy hobbijai alapján is kiválasztható. Azzal, hogy új öltözékbe bújtatjuk a telefonunkat, kifejezhetjük a saját stílusunkat és trendivé, egyedivé varázsolhatjuk a Sony mobil készülékünket. vA legtrendibb okostelefon-tokok az új Sony telefontok típusokra

Az etuo.hu telefontartozékokat kínáló webshop egyik legfőbb céljának tartja, hogy a lehető legtöbb telefon- és tablettípusra tudjon alkalmas tokokat biztosítani, széles árukínálatának köszönhetően. Korábban nem volt egyszerű feladat megfelelő telefon tokot találni a telefonunkra, főleg akkor, ha egy ritkább, kevésbé népszerű volt. Manapság azonban – főleg a telefontartozékokat kínáló webshopok virágzásának köszönhetően – már a legtöbb telefonmodellre megtalálhatók a különböző kiegészítő tartozékok, sőt, a vevőknek nem feltétlenül kell beérniük az egyszerű tokokkal akkor sem, ha kevésbé populáris telefonmodelljük van. Az etuo.hu telefontartozékokat kínáló webshop több színben, sőt, több különféle fotóval, vektorrajzzal, mintával díszített divatos telefon tokot is biztosít az olyan telefontípusokra is, mint a Sony készülékek. A trendi tokok kombinálhatók a vevő ruhatárával, cipőjével, övével, táskájával, de akár a személyiségével is. A tematikus gyűjteményeknek köszönhetően kedvenc filmsorozatunk, kajánk, virágunk szerint is választhatunk telefon tokot.

Sony Xperia 5 III – specifikáció

A Sony Xperia 5 III egy modern telefon, melynek szeptemberi piacra kerülését izgatottan várják már a márka rajongói. A letisztult, divatos kidolgozású telefon dimenziói 157 x 68 x 8,2 milliméter. A telefon Single SIM (Nano SIM) vagy Hybrid Dual SIM (Nano-SIM és dual stand-by) kártyanyílással érhető el. A mobil készülék az Android 11 operációs rendszert futtatja és Qualcomm SM8350 Snapdragon 888 5G (5 nm) chipset található benne. A mobil készülék két változatban érhető el: 128 GB 8 GB RAM és 256 GB 8 GB RAM. A 4500 mAh kapacitással bíró Li-Po akku hosszantartó, zavartalan használatot tesz lehetővé. Az OLED 1B színt megjelenítő kijelző rezolúciója 1080 x 2520 pixel, átlós mérete pedig 6,1 inch.