Sony Xperia 5 II tokok

Tokok a Sony Xperia 5 II


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Sony Xperia 5, Sony Xperia 5 III, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Sony Xperia 5 II – tokok bőséges választéka

A Sony Xperia 5 II egy pazar, új telefonmodell, melyet 2020 őszére jelentett be a Sony. A modell rengeteg kitűnő újdonsággal és kiemelkedő tulajdonsággal rendelkezik. A korszerű készüléket a mutatós, letisztult, korszerű dizájn jellemzi. Egy ilyen fantasztikus eszközt, mint a Sony Xperia 5 II tanácsos megfelelő védelemmel ellátni a külső sérülésekkel szemben. A választékunkban elérhető telefon tokok megbízható védelmet nyújtanak a modell számára a mindennapi használat során fellépő károsodásokkal, elhasználódással szemben. Fontos megjegyezni, hogy a Sony Xperia 5 II és a Sony Xperia 5 nem teljesen egyforma modellek, így más-más tokok szükséges rájuk.

Magas minőség, megbízható védelem, széles választék

Webáruházunk a legújabb telefonokhoz is biztosít megfelelő tartozékokat. A tokot tanácsos akár még az okostelefon megvásárlását megelőzően megrendelni. A szilikon tokok elsőrendű termoplasztikus poliuretánból készülnek, jól tapadnak a mobil eszközhöz és jó fogást nyújtanak. A termoplasztikus poliuretán nem változtat alakján és kifejezetten tartós. A tokok rengeteg színben és változatban érhetők el, így mindenki találhat a stílusához, személyiségéhez és ízléséhez illeszkedő darabot. A maximális védelem érdekében a tokot tanácsos egy elsőrendű edzett üveggel vagy védőfóliával ellátni.

Sony Xperia 5 II – specifikáció

A Sony Xperia 5 II egy sokak által várt, nagyszerű okostelefon. A 2020-as őszi okostelefonok versengésének része a Sony Xperia 5 II is. A korszerű kidolgozású, a megszokottnál némileg kisebb telefon mérete 157 x 69 x 8,2 milliméter, súlya pedig mindössze 151 gramm. A mobil eszközön Android 10 operációs rendszer fut, a zavartalan működést pedig a Qualcomm Snapdragon 765 CPU garantálja. A telefon 128 GB belső memóriával rendelkezik, a RAM 4 GB, a belső memória bővítésére pedig a beépített memóriakártya-nyílás alkalmas. A telefon nagyszerű tripla kamerával van felszerelve, melynek felbontása 12 MP / 12 MP / 8 MP. A kamera vakuval és számos remek funkcióval is rendelkezik. A szelfik készítésére az első, 8 MP-es kamera tökéletesen alkalmas.