Sony Xperia 5 tokok

A Sony Xperia 5 II, Sony Xperia 5 III, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Sony Xperia 5 – telefontokok széles kínálata

Ahhoz, hogy egy okostelefon sokáig megőrizze újszerű kinézetét, óvatosan kell kezelni és meg kell óvni a használat során keletkező sérülésektől. Így van ez a Sony Xperia 5 modell esetében is. Az etuo.hu webáruházban számos olyan, különböző stílusú, mintájú és típusú tok található, melyek megvédik az Xperia 5 telefont a karcolásoktól, szennyeződésektől és a hátlapot elcsúfító kopástól. A minőséges tok jól védi a telefont az ütésekkel szemben és akkor sincs ok az aggodalomra, ha a telefont a kulcsokkal együtt süllyesztettük a táskába. Egy jó tok azonban nem csak funkcionális, hanem a telefon megjelenését is javítja. A számos változatnak köszönhetően mindenki találhat olyan tokot, mely igazán a stílusára szabja a telefont!

Tartós, minőséges kidolgozású telefontokok a Sony Xperia 5 modellre

Az etuo.hu webáruház gazdag termékpalettájában számos olyan tok található, mely megbízható védelmet biztosít az Xperia 5-nek. A tokok kiválóan illeszkednek az Xperia 5 szögletes, Sony telefonoktól megszokott dizájnjához. A precíz méretnek köszönhetően a tok szorosan tapad a készülékre és nem mozdul el használat közben sem. Kínálatunk legnépszerűbb darabjai a szilikon tokok, melyek rugalmas, tartós szilikonból készülnek és számos színben valamint nyomtatott mintával érhetők el. Védik a telefont a kopástól, portól és karcolásoktól, valamint az ütéseket is tompítják.

Sony Xperia 5 – specifikáció

Az Xperia 5 a Sony 2019 őszére beharangozott modellje. A telefon mérete 158 x 68 x 8,2 milliméter, súlya 164 gramm. A készülék Single SIM és Hybrid Dual SIM változatban is elérhető. A készülék IP65 / IP68 jelzéssel van ellátva, ami a víz- és porállóság fokára utal. Az Xperia 5 modern kialakítású, szögletes alakjával pedig hű maradt a megszokott Sony dizájnhoz. A készülék az Android 9.0 (Pie) operációs rendszert futtatja és nyolcmagos Qualcomm SDM855 Snapdragon 855 (7 nm) processzor lett beleépítve. A RAM memória 6 GB, a belső memória pedig 128 GB, de microSD memóriakártya segítségével akár 1 TB-ig is bővíthető.