Sony Xperia 10 IV tokok

Tokok a Sony Xperia 10 IV


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Sony Xperia 10, Sony Xperia 10 II, Sony Xperia 10 III, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Sony Xperia 10 IV – védőtokok és hátlapok szédületes választéka a Sony telefonokra

A Sony Xperia 10 IV az ismét egyre népszerűbb gyártó egyik elsőrangú, trendi készüléke, melyre több, kifejezetten erre a telefon-modellre legyártott telefon tokot biztosítottunk. A páratlan minőségű felhasznált anyagoknak hála a tokok és hátlapok tartósan használhatók és védelemmel látják el a nagyszerű telefont a karcokkal, elhasználódással, horzsolással szemben. A rugalmas, masszív és hosszú élettartamú termoplasztikus poliuretánból (TPU) legyártott szilikon tokok és hátlapok megóvják a telefon házát a kisebb fizikai sérülések legnagyobb részével szemben. A tokok és hátlapok nem csak hatékonyan óvják a telefont, hanem igazán kifinomult és szuper, jól mutató kiegészítők is. Aki a kifinomultabb megoldásokra esküszik, választhat a szerény, egyszínű tokjaink közül is. A mintás, tarka tokok és hátlapok vidámságot hoznak a hétköznapokba és könnyen a vevő preferenciáihoz igazíthatók. Választékunkban az állat- és növénymintáktól kezdve a témához kapcsolt telefon tokokon és hátlapokon át, egészen az absztrakt illusztrációkig minden elérhető. Azzal, hogy új öltözékbe bújtatjuk telefonunkat, kifejezhetjük a karekterünket és trendivé, szofisztikálttá tehetjük a készülékünket.

Elsőrendű tokok és hátlapok a Sony Xperia 10 IV telefon védelmére

Az univerzális tokokkal és hátlapokkal ellenben a dedikált tokoknak és hátlapoknak számos előnyük van, de az egyik legfontosabb, hogy nem fedik le a telefon fontos részeit, így nem zavarják a mindennapos alkalmazást sem. Online áruházunk áruválasztékában olyan elsőrangú tokok és hátlapok is rendelkezésre állnak, melyek kifejezetten a Sony Xperia 10 IV modellre lettek megalkotva. Ennek hála makulátlanul illenek a telefonra, a méretet tekintve is, valamint a telefon elemei számára kialakított nyílások tekintetében is. Napjaink telefonjai akár néhány éven át is elsőrangúan és zavartalanul működnek, értékük csak minimálisan csökken, állapotuk pedig tartósan maradéktalan lesz, de csak akkor, ha megfelelő védőtartozékokkal vannak felszerelve. Éppen ezért kiemelten fontos, hogy a telefon tulajdonosa minél előbb megfelelő telefon tokot biztosítson Sony telefonjára, mely hatékonyan fogja óvni a Sony Xperia 10 IV modellt a horzsolásokkal, sérülésekkel és az apróbb karcokkal szemben. Az etuo.hu GSM védőtartozékokat kínáló online áruházban olyan elsőrangú és masszív telefon tokokat és hátlapokat biztosítottunk vevőinknek, melyek a Sony Xperia 10 IV telefon-modellre lettek gyártva, így lehetségessé teszik a maximális védelmet és a zavartalan alkalmazást.

Minőséges tokok és hátlapok a telefon hosszantartó védelme érdekében

A mobiltelefon-tokok és hátlapok alkalmazásának egyik fontos előnye, hogy megóvják a telefont a külső és belső sérülésekkel szemben, ennek hála pedig lehetségessé teszik, hogy annak értéke csak minimális mértékben csökkenjen. A tokok és hátlapok még a használt mobiltelefonoknak is friss külalakot képesek adni, emellett pedig elrejtik a hosszantartó alkalmazásra utaló karcokat és a megkopott hátlapot. A tok alkalmazásának további előnye, hogy lehetségessé teszi, hogy a későbbiekben, mikor el szeretnénk adni régi telefonunkat, sokkal nagyobb áron tudjuk értékesíteni, hiszen azokért a telefonokért, melyeket nem borítják az alkalmazás jelei, nagyobb összeget lehet kapni. A tokokat és hátlapokat érdemes már a Sony telefon alkalmazásának első heteiben beszerezni, hogy még a legelső karcok is sikeresen elkerülhetők legyenek. A gyártás során használt anyagok magas minőségének hála a tokok és hátlapok hosszantartó, effektív védelmet tudnak biztosítani a hétköznapi alkalmazás során keletkező kisebb külső és belső fizikai sérülésekkel szemben.

Sony Xperia 10 IV – specifikáció

A Sony Xperia 10 IV a gyártó 2022-es telefonjainak egyike. A telefon mérete 165 x 71 x 8,2 milliméter, tömege pedig mindössze 185 gramm. A lehengerlő telefonra mindenképp javasolt venni egy lehengerlő telefon tokot is az etuo.hu széles választékából. A telefon Single SIM (Nano-SIM / eSIM) vagy Hybrid Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) verzióban szerezhető be. A telefonon Android 12 operációs rendszer van, a hiánytalan működést pedig az octa-core Qualcomm SM8450 Snapdragon 8 Gen 1 (4 nm