Sony Xperia 10 III tokok

Tokok a Sony Xperia 10 III


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Sony Xperia 10, Sony Xperia 10 II, Sony Xperia 10 Plus, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Sony Xperia 10 III – kiváló minőségű telefon tokok az etuo.hu webáruházban

Hogy miért javasolt és érdemes mindenképp ellátnod új Sony Xperia 10 III telefonodat egy minőségi telefontokkal? Nos, erre több okot is fel tudunk hozni! Először is, egy új smartphone megvásárlása a legtöbb felhasználó esetében jelentős befektetésnek számít, így az nyilvánvaló, hogy a telefon számára megbízható védelmet kell beszerezni. Mivel az okostelefont legtöbben szórakozásra és munkára is használjuk, minden esetben gondoskodnunk kell arról, hogy a rajta elérhető fájlokat biztonságban tudjuk. Egy minőségi telefon toknak köszönhetően aggodalom nélkül tudjuk majd használni Sony Xperia 10 III mobil eszközünket, hiszen a tok tartós és megbízható védelmet biztosít számára. Egy smartphone tok azért számít jó befektetésnek, mert sokkal nagyobb kiadásoktól és aggodalomtól óvhatja meg a telefon tulajdonosát, hiszen megakadályozza, hogy a drága smartphone károsodást szenvedjen a mindennapi alkalmazás során. A legtöbb védőtok meg tudja akadályozni a horzsolások, a karcolások és az elhasználódás jelentkezését a smartphone hátlapján és oldalain. Ennek köszönhetően azok számára is hasznos lehet, akik a jövőben el szeretnék adni régi okostelefonjukat, hiszen a karcolásmentes készülékek sokkal magasabb áron adhatók tovább, mint az alkalmazás árulkodó jeleit viselő használt készülékek.

Szenzációs Sony Xperia 10 III telefontokok az etuo.hu felhozatalából

A Sony Xperia 10 III smartphone tulajdonosai minden bizonnyal folyamatosan használni fogják ezt a kitűnő telefont, ezzel azonban több veszélyforrásnak teszik ki, amelyek jelentősen lecsökkenthetik az élettartamát, ha a telefon nincs megfelelő tokkal védve. Ahogy azt már korábban is említettük, a telefonokra előállított tokok két rendkívül fontos szerepet töltenek be. Az etuo.hu felhozatalában elérhető minőségi kiegészítő tartozékok mindkét funkciót hibátlanul végzik. A tokok védik a telefont, méghozzá nem is akárhogy! Mivel ismert és elismert gyártóktól származnak, és csúcsminőségű anyagokból készülnek, hatékonyan óvják a smartphone széleit, oldalait és hátlapját is a karcolásokkal és a kopással szemben. A tokok második funkciója sok vásárló számára még fontosabb – legyünk őszinték: a legtöbben a mintája, a színe és a stílusa alapján választjuk ki telefonunk “öltözékét”. Az etuo.hu telefonos webshop csukható tokokkal, flip tokokkal és klasszikus, a hátlapot védő TPU szilikon tokokkal készült vásárlóinak.

Esztétikus és menő telefon tokok a Sony Xperia 10 III okostelefonra

A gyönyörű smartphone tokoknak köszönhetően a Sony Xperia telefonodat igazi divatos tartozékká alakíthatod! Abban az esetben, ha a Sony Xperia smartphone csomagolása tartalmaz is tokot, leggyakrabban egy egyszerű kiegészítő tartozékról van szó, melynek elsődleges célja, hogy a használata első napjaiban védje a telefont, míg a tulajdonos nem vásárol egy minőségi, neki tetsző tokot a készülékre. A Sony Xperia 10 III tokok több változatban is megvásárolhatók – a felhasználók számtalan szín, minta, stílus, anyag és modell közül válogathatnak, a tokok ugyanis nem csak funkcionálisak, hanem rendkívül jól is néznek ki. Mindannyiunkkal előfordulhatott már, hogy ráuntunk a még hibátlanul működő okostelefonunkra. Ilyen esetben a telefoncsere olcsóbb, de kielégítő alternatívája lehet a mobil tok, hiszen teljesen új kinézetet kölcsönözhetünk vele a kedvenc készülékünknek – és még a pénztárcánknak is szívességet teszünk ezzel.

Sony Xperia 10 III – specifikáció

A Sony Xperia 10 III egy kiváló, stílusos smartphone egy olyan gyártótól, akit senkinek sem kell bemutatni. A modern smartphone Single SIM (Nano-SIM) vagy Hybrid Dual SIM (Nano-SIM és dual stand-by) kártyanyílással rendelkező verzióban érhető el. A smartphone nagyszerű OLED HDR kapacitív érintőkijelzője 1 B színárnyalatot tud megjeleníteni. A képernyő átlója 6,0 inch, rezolúciója pedig 1080 x 2520 pixel. A smartphone a többi modern típushoz hasonlóan rendkívül érzékeny, ezért javasolt és érdemes egy minőségi szilikonos vagy csukható telefontokkal védeni a webáruházunk felhozatalából. A smartphone Android 11 operációs rendszerrel működik és Qualcomm SM6350 Snapdragon 690 5G (8 nm) chipset található benne. A mobil eszközben nem kivehető Li-Po akku van, melynek kapacitása 4500 mAh így hosszas használatot tesz lehetővé. A smartphone USB Type-C 3.1; USB On-The-Go csatlakozóval rendelkezik.