Sony Xperia 10 II tokok

Tokok a Sony Xperia 10 II


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Sony Xperia 10, Sony Xperia 10 III, Sony Xperia 10 Plus, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Megbízható védelem Sony Xperia 10 II készülékedre

Tudd mindig biztonságban a készüléked! Az etuo.hu webáruházában található telefontokok biztos és tartós védelmet biztosítanak az esetleges kopások, karcok és sérülések ellen, illetve kényelmes fogásuknak köszönhetően élvezhető marad a készülék használata is. A telefon elejtése vagy leesése az esztétikai hibák mellett gyakran komoly károkat okoznak a készülék működésében, amelyek javítása általában jelentős összegekbe kerül. Éppen ezért, ajánlott Sony Xperia 10 II készülékünket is az első pillanattól kezdve minőségi védőtokban használni. Az kínálatunkban szereplő telefontokok kiváló minőségű alapanyagokból készülnek és egyben könnyedén lehet tisztítani azokat. Továbbá, a különleges mintájú kiegészítőink garantálják azt is, hogy készüléked megjelenése mindig igényes és egyedi legyen!

Tedd egyedivé Sony okostelefonodat

Az etuo.hu bőséges telefontok és kiegészítő kínálata segít, hogy könnyen megtaláld a Számodra leginkább megfelelő telefontokot Sony Xperia 10 II típusú készülékedre! Válogass tetszésed szerint a kínálatunkban szereplő stílusos, és stabil védelmet kínáló telefontokok között vagy tervezd meg a saját mintás kiegészítődet az etuo.hu oldalán! Az oldalon található telefontokok segítségével telefonod egyedivé tudod varázsolni, akár elegáns, akár vicces vagy éppen letisztult megjelenést szeretnél készülékednek! Az Sony Xperia 10 II telefonokra készített kiegészítőink kiemelkedő minőséggel bírnak, így a hosszú távú használat mellett kényelmes fogást biztosítanak készülékednek. Esetleg nem találod a kinézetet, amit keresel? Tervezd meg a saját telefontokodat, ahogyan Neked tetszik!

Sony Xperia 10 II - specifikáció

A Sony Xperia 10 II a gyártó 2020 tavaszán megjelent középkategóriás készüléke. Az előző szériás telefonhoz képest jelentős javítást kapott az akkumulátor, ami a 3600 mAh egység mellett is megtartja a készülék könnyű súlyát. A telefont a Snapdragon 665 chipkészlet működteti 4GB rendszermemória mellett. A 6 hüvelykes OLED kijelző víz- és karcálló Gorilla Glass-al védett és a 21:9 mozifilmes képarányú kijelző az eddigieknél nagyobb élményt nyújt filmek és videós tartalmak megtekintésében. A széria újításainak köszönhetően a Sony Xperia 10 II készülék is az új, háromobjektíves kamerájával van felszerelve, ami rengeteg új fényképezési és videókészítési funkcióval rendelkezik.