Sony Xperia 1 III tokok

Tokok a Sony Xperia 1 III


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Sony Xperia 1, Sony Xperia 1 II, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Sony Xperia 1 III – kiemelkedően minőséges és erős smartphone tokok

Az etuo.hu telefontartozékokat forgalmazó webshop felhozatalában különböző dizájnú okostelefon tokok vásárolhatók meg, melyek hatékony védelmet biztosítanak a Sony Xperia 1 III számára a mindennapi alkalmazás során. A könnyebb böngészhetőségért a telefon tokokat gyűjteményekre bontottuk, így a látogatók válogathatnak a nekik tetsző, hasonló kialakítású és azonos témát képviselő tokok közül. A tokok kiemelkedően minőséges anyagokból vannak előállítva és úgy lettek megtervezve, hogy hiánytalanul passzoljanak a Sony Xperia 1 III telefonra, emellett pedig lehetővé tegyék a kényelmes és funkcionális használatot is. A Sony Xperia 1 III egy kiváló funkciókkal ellátott, szép kidolgozású smartphone, egy ilyen nagyszerű mobil eszközt pedig rá illő smartphone tokkal tanácsos ellátni, mely lehetővé teszi a hosszantartó, problémamentes használatot és az újszerű külalak megőrzését. A stílusos és népszerű szilikon tokok minőségi, rugalmas termoplasztikus poliuretánból (TPU) készülnek és megóvják a smartphone hátlapját és oldalait a horzsolásoktól, karcolásoktól, kopástól és az esés, ütés során jelentkező külső károktól.

Okostelefon tokok bőséges felhozatala a Sony Xperia 1 III telefonmodellre

Az etuo.hu telefonos webshop felhozatalában olyan szép és előnyös tokok is elérhetők, melyek védelmet biztosítanak a Sony Xperia 1 III smartphone számára a kopással, karcolásokkal, súrlódással szemben. A felhozatalunkban elérhető, szilikonból készült smartphone tokok nem csak előnyösek, de menőek, elegánsak, igényes kidolgozásúak és mutatósak is. A termoplasztikus poliuretánból (TPU) gyártott tokjaink lehetnek egyszínűek vagy gyönyörű vektorrajzokkal vannak dekorálva. A látogatók tehát egyszínű smartphone tokok és mintás modellek közül is választhatnak, attól függően, hogy visszafogottabb vagy vidámabb tokra vágynak. A hatalmas szín- és mintaválasztéknak köszönhetően minden vásárlónk találhat a kedvére való tokot. Webshopunkban fényképes tokokat is biztosítottunk, amelyek gyönyörű, a hátoldalra nyomtatott fotókkal vannak dekorálva. A témák tárháza rendkívül gazdag, több ágazatot is felölel. A felhozatalunkban megtalálható smartphone tokok olyan nyomtatott mintákkal vannak ellátva, melyek ellenállást tanúsítanak a súrlódással és a fakulással szemben is, így hosszú ideig mutatós és újszerű maradnak.

Miért vásárolj tokot Sony Xperia okostelefonodra?

Kíméld meg magad a plusz költségektől és a stressztől, és válassz még időben egy minőségi telefontokot Sony Xperia mobil eszközödre! Ugyan mindenki körültekintően bánik a saját telefonjával, balesetek azonban bármikor előfordulhatnak. Hiába a garancia, ha kiejtjük a kezünkből a telefonunk és megsérül, a javítás bizony nem lesz olcsó mulatság. A legtöbb vásárló a kijelzőt félti leginkább, azt azonban fontos tudni, hogy ütés vagy esés során a smartphone belső elemei is könnyen megsérülhetnek, ha a smartphone nincs egy minőségi tokkal ellátva, mely tompítja az ütést. A tokok jó befektetésnek számítanak, hiszen nem kerülnek sokba, ezzel szemben viszont pénzt és időt takaríthatnak meg. A csukható tokok bankkártyák és egyéb dokumentumok tárolására is alkalmasak, hiszen kifejezetten erre a célra tervezett zsebecskékkel vannak ellátva, így többfunkciós szerepet töltenek be. Javasolt és érdemes olyan modellt választani, mely minőségi öko-bőrből, erős és tartós termoplasztikus poliuretánból (TPU) vagy más minőséges anyagból lett gyártva.

Sony Xperia 1 III – specifikáció

A Sony Xperia 1 III egy modern smartphone, melynek megjelenése 2021 augusztusára lett bejelentve. A smartphone dimenziói 165 x 71 x 8,2 milliméter, és viseli a Sony modellek megszokott jellegzetességeit. A Sony Xperia 1 III smartphone tömege megközelítőleg 186 gramm. A smartphone Hybrid Dual SIM (Nano-SIM és dual stand-by) kártyanyílással rendelkezik. Az okostelefonba gyártó Qualcomm SM8350 Snapdragon 888 5G (5 nm) processzort szerelt. A smartphone 256 GB / 512 GB belső tárhellyel rendelkezik. A belső memória bővítésére microSDXC kártya segítségével van lehetőség. A smartphone RAM memóriája nem kevesebb, mint 12 GB! A smartphone OLED képernyővel rendelkezik, melynek átlója 6,5 inch és 1 B színárnyalat megjelenítésére alkalmas. A telefon megközelítőleg 84,2% screen-to-body aránnyal rendelkezik. A kijelző rezolúciója 1644 x 3840 pixel, 643 ppi denzitással. A kijelző Corning Gorilla Glass Victus védelemmel van ellátva. A smartphone USB Type-C 3.1; USB On-The-Go csatlakozóval van felszerelve.