Sony Xperia 1 II tokok

Tokok a Sony Xperia 1 II


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Sony Xperia 1, Sony Xperia 1 III, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Megbízható védelem Sony Xperia 1 II készülékedre

Tudd mindig biztonságban a telefonod! Az etuo.hu kínálatában található telefontokok biztos és tartós védelmet biztosítanak az esetleges kopások, karcok és sérülések ellen, illetve kényelmes fogásuknak köszönhetően élvezhető marad a készülék használata is. A telefon elejtése vagy leesése az esztétikai hibák mellett gyakran komoly károkat okoznak a készülék működésében, amelyek javítása általában jelentős összegekbe kerül. Éppen ezért, ajánlott Sony Xperia 1 II készülékünket is az első használattól kezdve minőségi védőtokkal ellátni. Az kínálatunkban szereplő telefontokok kiváló minőségű alapanyagokból készülnek és egyben könnyedén lehet tisztítani azokat! Továbbá, a különleges mintájú kiegészítőink garantálják azt is, hogy készüléked megjelenése mindig igényes és egyedi legyen!

Varázsold egyedivé Sony telefonod kinézetét

Neked milyen a stílusod? Az etuo.hu széles telefontok és mobilos kiegészítő választéka segít, hogy garantáltan megtaláld a Számodra leginkább megfelelő telefontokot Sony Xperia 1 II típusú készülékedre! Válogass tetszésed szerint a kínálatunkban szereplő stílusos és stabil védelmet kínáló telefontokok között vagy tervezd meg a saját mintás kiegészítődet az etuo.hu oldalán! Az oldalon található telefontokok segítségével telefonod egyedivé tudod varázsolni, akár elegáns, akár bohém vagy éppen letisztult megjelenést szeretnél készülékednek! Az Sony Xperia 1 II telefonokra készített kiegészítőink a lehető legmagasabb minőséggel bírnak, így az egyedi mintás típusok is rendkívül stratabírók és hosszú távú használatot biztosítanak.

Sony Xperia 1 II Bemutatás

A Sony Xperia 1 II 2020 tavaszán jelent meg és jelenleg a gyártó csúcskategóriás készüléke. Az Xperia 1 II jelentős fejlesztéseket tartalmaz, így a CinemaWide 6,5″-os 4K HDR OLED-kijelző és a kiemelkedő háromobjektíves kamera mellett a Qualcomm Snapdragon 865 5G mobilplatform villámgyors használatot eredményez. A 4K HDR OLED kijelző kiválóan jeleníti meg a grafikus tartalmakat, így ideális mozifilmek megtekintésére, amelyet a beépített Dolby Atmos hangrendszer is megtámogat. A készülékben hatalmas újítás továbbá a Sony Alpha mérnökeivel kifejlesztett kamerarendszer és az egyedi funkciókkal felszerelt kamera alkalmazás, ami profi kamerákkal is felveheti a versenyt és képes RAW formátumú képeket készíteni. A beépített kamerák ezen felül Zeiss optikával és tükröződésmentes réteggel rendelkeznek.