Telefontok Sony - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Miért Sony? Miért legyen tokod?

Ha vízálló telefont kerestél, mert sokat vagy strandon, vagy vízben, de nem akartál strapatelefont, akkor a Sonynál kötöttél ki. Ha emellett pazar fotókat akarsz készíteni (akár víz alatt), akkor megint csak Sonyd lett. Az AMOLED kijelzők egyik legjobb feketéjét még mindig a Sony gyártja, és zenehallgatáshoz sem utolsók, de ezt mind tudod, ha Sonyd van. Egyébként a Sony telefonokat a japánok bizony nagyrészt magukkal viszik a tusolás közben is. Ha te is ilyen merész vagy, akkor megtalálhatod az ideális szilikon tokot, hogy biztos a kezedben maradjon, de az elegánsabb és a mintás öltözékek közül is válogathatsz, ha a hétköznapokban is feldobnád, vagy védenéd a készüléket.

Sony: Mit tudnak a tokjaink?

Minden tok, amit nálunk találsz garantáltan sokáig elkíséri majd a telefonod és téged. Hosszú ideig megtartja a konszolidált, vagy épp vibráló színvilágot, hogy olyan kiegészítőd lehessen amilyenre mindig vágytál. Pontosan illeszkedik majd a telefonra, nem csúszik ki belőle. Mindegyik tok olyan anyagokból készül, hogy védje is a telefonod, némelyik az egyszerűbb karcoktól óvja meg, mások direkt arra készültek, hogy az igazán nagy balesetek után is épen húzd elő a telefonod. Szinte minden tokból találsz egy csomó különböző mintát és színt, hogy kedvedre válogathass. Minden nyomott minta extra tartósra készül, nem kopik le egyhamar. Az elrendezés miatt sem kell aggódnod, telefonjainkhoz általában találsz többféle kialakítást, de mindegyiken pont ott lesznek a gomboknak való helyek, ahol kell. Nem spórolj az időddel, nyugodtan nézd át a választékot, hozz jó döntést, válaszd a hozzád legközelebb állót!

A márkáról - Sony

Bár a Sony nincs a leggyakoribb telefonok között, az Xperia sorozat a tanúja annak, hogy az okostelefon formájából is van még mit kihozni. Letisztult, hatalmas síkfelületek, karakteres és futurisztikus megjelenését sosem hagyták el a telefonok. Emellett a legtöbb víz és porállótelefon tőlük került ki a piacra, az AMOLED-jük feketéje pedig vitathatatlanul gyönyörű. A szórakoztatóelektronikában mindig is otthon volt a Sony, és az innovációkban sem szenvednek hiányt. A Walkman, a Playstation és a Blu-ray formátum is bizonyítja, ha valamit egyszer itt a gyártónál a fejükbe vesznek a japán mérnökök, azt meg is valósítják. Újabban egyre inkább a csúcstelefonok piacát igyekeznek ostromolni, úgyhogy a legújabb Xperiá-k biztosan jó választások lehetnek útitársadként, ha valami olyasmit szeretnél, ami komoly tudást tesz a zsebedbe.