Samsung Galaxy Z Flip 3 tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Samsung Galaxy Z Flip 3 – számos jó karakterisztikával ellátott és príma telefon tok

Megvetted új Samsung Galaxy Z Flip 3 smartphone-odat, és mint minden lelkiismeretes vásárló, azonnal nyakadba vetted a világhálót és elkezdtél kutatni a smartphone-odra hibátlanul illő telefon tokok között? Most megtaláltad a legjobb megoldást! A smartphone-okra illő tokok legfontosabb feladata, hogy megvédjék a készüléket a sérülésekkel szemben, megvásárlásuk mellett viszont nem csak egyetlen ok szól – az Etuo tokok előnye, hogy megfizethető áron biztosítják a magas minőséget. Az etuo.hu webshopban a költségvetésedtől és a smartphone-od típusától függetlenül is tudsz találni megfelelő telefon tokot. Akkor is érdemes fontolóra venned egy minőséges tok megvásárlását, ha te is azok a vevők közé tartozol, akik eladásra kínálják a régi Samsung telefonjukat, miután találtak magunkan egy még jobb és újabb modellt. A karcmentes, horzsolástalan smartphone-ok nagyobb értékűek, mint azok a készülékek, melyeket a hétköznapi használat csúf, árulkodó jelei fednek. Azzal, hogy megakadályozza a smartphone működőképességére is kiható károkat – melyek javítása sokba kerül – bizonyos esetekben pedig egyenesen megoldhatatlan, így a vevőnek új készüléket kell beszereznie – a tok sokszorosan nagyobb összeg elköltésétől óvja meg a vevőt, így jó befektetésnek számít.

Esztétikus tokok a Samsung Galaxy Z Flip 3 smartphone-ra, melyeket mindenki megirigyel majd

Ami a telefon tokokat és hátlapokat illeti, napjainkban már olyan gazdag árukínálat áll a vevők rendelkezésére, hogy kicsi annak az esélye, hogy valamelyik haverodnak vagy barátnődnek pont ugyanolyan smartphone tokja lesz, mint neked, ahogyan annak is, hogy nem találsz majd a tetszésednek megfelelő telefon tokot. Egy szép tok jelentős mértékben megszépítheti a smartphone-t, esztétikáját és külső kialakítását tekintve is. A gazdag árukínálatunknak köszönhetően most annyira egyszerűen felöltöztetheted a smartphone-odat, mint korábban soha! A stabil védelem mellett a tokok igazán menő és klassz kiegészítővé változtatják új Samsung smartphone-odat. Ráuntál a telódra? Ha az aktuális készülék jól működik, nem feltétlenül kell megválnod tőle, lecserélheted a tokját is, így teljesen megújítva kialakítását, és még a pénztárcád is köszönetet mond majd.

A legmenőbb telefon tokok és hátlapok a Samsung Galaxy Z Flip 3-ra az etuo.hu-n

Gyakran sportolsz vagy inkább a fotelből drukkolsz a kedvenc csapatodnak? Válassz a sportos témát felölelő tokjaink közül! Szívesen töltöd a szabadidődet a természetben? Rengeteg tokkal készültünk neked is! Ha állat-rajongó vagy, kutyás-cicás tokjaink között böngészhetsz. Gazdag választékunkban számos olyan tokkal találkozhatsz, mely hibátlanul illik a Samsung Galaxy Z Flip 3 smartphone-ra, és kompatibilis vele a méret és a kialakított kivágások, zsebek tekintetében is, így teljesen biztos lehetsz abban, hogy nem fog majd elmozdulni a smartphone-odon vagy esetleg lecsúszni róla. Vevőinknek a szokatlan kidolgozású Flip telefonmodellre is tökéletesen illeszkedő tokokkal készültünk. A klasszikus, szilikonból készült smartphone tokok mellett számos különleges tok és hátlap között is böngészhetsz weboldalunkon! A hasonló anyagból gyártott vagy hasonló témát képviselő díszítő mintával ellátott tokokat gyűjteményekbe szedtük, így egyszerűen válogathatsz a neked tetsző védőtartozékok között.

Samsung Galaxy Z Flip 3 – specifikáció

A Samsung Galaxy Z Flip 3 2021-es augusztusi megjelenését izgatottan várták a márka és a Flip telefonok rajongói is. Egy olyan aktuális és klassz Samsung smartphone-ról van szó, mely elsőrangú kamerákkal van felszerelve. A hátsó kamera duál rendszerű, 12 MP / 12 MP felbontású, HDR-rel, panoráma modullal és LED villanóval. A szelfikamera 10 MP-es. A szenzációs smartphone Foldable Dynamic AMOLED 2X kapacitív kijelzője 6,7 inch átlójú, rezolúciója pedig 1080 x 2640 pixel. A smartphone felső Super AMOLED kijelzőjének átlója 1,9 inch. A telefon mindkét kijelzőjét mindenképp érdemes egy kitűnő minőségű üveggel vagy polikarbonát fóliával védeni a sérülésektől, magát a smartphone-t pedig egy minőséges tokkal ellátni. Nem kivehető Li-Po akku van benne, melynek kapacitása 3300 mAh, és a Fast charging 15 W, Fast wireless charging 10 W, valamint Reverse wireless charging 4,5 W modult is támogatja, így rendkívül gyorsan feltölt.