36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Samsung Galaxy Xcover 4s tokok

Tokok a Samsung Galaxy Xcover 4s


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Samsung Galaxy Xcover 4, két teljesen különböző modell

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Válassz egy márkás, minőségi telefontokot a Samsung Galaxy Xcover 4s okostelefonodra

Prémium minőségű telefontokot keresel a Samsung Galaxy Xcover 4s-edre, ami egyszerre divatos, és tartós? Inkább az üzleties, elegáns mobiltokot kedveled, vagy a bulizósabb, fiatalos tokot? A hagyományos, kemény műanyagot választod, vagy inkább az erős és rugalmas szilikont, netalán a prémium minőségű bőr mobiltok a kedvenced? A telefontok kínálatunkban, itt, az etuo.hu-n mindegyiket megtalálod! A Samsung Galaxy Xcover 4s okostelefonodra akár egy minőségi szilikon mobiltokot szeretnél, akár egy vidám, pompás színekben gazdag nyomatos tokot, amit képek, festmény-utánzatok vagy grafikák díszítenek, webáruházunk kínálatában megtalálod a személyiségedhez illő mobiltokot.

Milyen előnyökkel bírnak a Samsung Galaxy Xcover 4s telefontokok?

A legtöbb Samsung Galaxy Xcover 4s mobil igényli minőségi védőtokra még mindennapi használat mellett is. Keress egy minőségi és megbízható márkás tokot az etuo.hu mobiltok webshopban! Minőségi telefontok híján sajnos a Samsung Galaxy Xcover 4s mobil hátsó felülete is elkezd kopni, karcolódni még figyelmes használat mellett is a mindennapok során. A nálunk található minőségi, megbízható telefon védőtokra igaz egyaránt, hogy majdnem biztosan meg fogják védeni a Samsung Galaxy Xcover 4s okostelefonodat az átlagos károktól. Az etuo.hu mobiltok kínálatában egészen sokféle, prémium minőségű mobiltokokat találsz, hogy meglelhesd a neked leginkább tetsző és a Samsung Galaxy Xcover 4s telefonodat hatékonyan védelmező mobiltokot.

Miért közkedveltek a Samsung Galaxy Xcover 4s okostelefonok?

A Samsung Galaxy Xcover 4s egészen strapabíró telefon benyomását kelti a masszív. mégis letisztult és kifinomult vonásaival, az ütés-, víz-, és porálló kialakításával. A célközönsége egyértelműen az aktív, sportos életet élő emberek, olyan nők és férfiak, akik számára egyaránt fontos egy okostelefonban a minőségi anyaghasználat, a strapabíró kialakítás és a csúcsteljesítmény. A kijelzője már-már kicsinek tűnik manapság a maga 5 hüvelykes átmérőjével, ám éppen emiatt használhatóbb például futás vagy biciklizés közben. A kesztyűhasználatot is támogató kialakítása miatt pedig akár még hegymászás vagy téli sportok közben is kiválóan használhatók az XCover 4s-ek!