36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Samsung Galaxy Xcover 4 tokok

Tokok a Samsung Galaxy Xcover 4


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Samsung Galaxy Xcover 4s, két teljesen különböző modell

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Samsung Galaxy Xcover 4 – kiváló tokok széles kínálata

A Samsung Galaxy Xcover 4 egy kedvező árú modell, ez azonban nem azt jelenti, hogy nem kell gondoskodni a készülék megfelelő védelméről. Azok a felhasználók, akik nem szeretnének lemondani készülékük újszerű kinézetéről, a több hónapon vagy akár éven át tartó használat mellett sem, már közvetlenül a készülék megvásárlása után gondoskodnak a megfelelő védőtokról. Egy minőséges tok képes minimalizálni a karcolások és a kopás veszélyét. Kínálatunkban számos olyan tok található, mely tökéletesen illeszkedik a Samsung Galaxy Xcover 4 modellre. A megfelelő méret lehetővé teszi, hogy a tok ne csússzon le a telefonról, a speciálisan kialakított nyílásoknak köszönhetően pedig zavartalanul használható a kamera, a töltő, a fülhallgatók és a gombok, illetve a hangszóró is.

Minőséges és tartós védelem a Samsung Galaxy Xcover 4 modellre

Webáruházunkban számos minőséges kialakítású és tartós tokot kínálunk a Samsung Galaxy Xcover 4 telefonra. A klasszikus, TPU szilikonból készült tokok kiváló védelmet biztosítanak a készülék hátlapja és oldalai számára. Akik azonban a kijelzőt is szeretnék megóvni, és nem tervezik a védőüveg vagy védőfólia vásárlását, válogathatnak a stílusos, könyvszerűen csukható vagy flip tokok közül is. Ezek a tokok védik a képernyőt, és öko-bőrből vagy bőrutánzatból készülnek. A termékek minőséges anyagjaiknak köszönhetően lehetővé teszik a tartós használatot. A tokok tisztítása nagyon egyszerű, elég őket áttörölni egy mikroszálas törlőkendővel. A számos szín, minta és fotó között, mely a tokokat díszíti, mindenki találhat olyat, ami megfelel a stílusának és az egyéniségének.

Samsung Galaxy Xcover 4 – specifikáció

A Samsung Galaxy Xcover 4 2017 első felében került a piacra. Ez a modell SM-G390F néven is ismert. A kedvező árú készülék 5"-es érintőképernyővel van felszerelve, melynek képfelbontása 720 x 1280 pixel. A telefon IP68 tanúsítvánnyal rendelkezik, mely a por- és vízállóság mértékére utal. A készülékben Exynos 7570 Quad processzor található. Az eltávolítható Li-Ion elem kapacitása 2800 mAh, mely akár 17 órányi telefonbeszélgetést is lehetővé tesz.