CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Samsung Galaxy Tab S8 Plus - Tok, hátlapok

Tokok a Samsung Galaxy Tab S8 Plus


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

Tablet Samsung Galaxy Tab S8, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1094
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Samsung Galaxy Tab S8 Plus – magas színvonalú táblagép tokok lenyűgöző választéka

A Samsung Galaxy Tab S8 Plus egy számtalan kiváló funkcióval ellátott és szép kidolgozású táblagép, és fontos, hogy egy ilyen remek eszköz megfelelő tablet tokkal legyen ellátva, mely lehetővé teszi a hosszantartó, zavartalan alkalmazását és az újszerű kinézet megőrzését. A menő műbőr tablet tokok színvonalas anyagból készülnek és megóvják a táblagép hátlapját és oldalait a horzsolásoktól, karcoktól, elhasználódásoktól és az esés, ütések során keletkező külső és belső károktól. Az etuo.hu webáruház áruválasztékában különböző stílusban gyártott táblagép tokok találhatók, melyek effektív védelmet biztosítanak a Samsung Galaxy Tab S8 Plus számára a nap mint nap való használat során. A könnyebb böngészhetőség érdekében a tablet tokokat kollekciókra bontottuk, így a látogatók válogathatnak a nekik tetsző, hasonló stílusú modellek közül. A tablet tokok magas színvonalú anyagokból vannak előállítva és úgy lettek megálmodva, hogy hiánytalanul passzoljonak a Samsung Galaxy Tab S8 Plus tabletra, emellett pedig lehetővé tegyék a kényelmes és praktikus alkalmazást is.

Magas minőségű és masszív tablet tokok a Samsung Galaxy Tab S8 Plus modellre

Az etuo.hu webáruház áruválasztékában több olyan szép és praktikus tablet tok is megtalálható, mely biztosítja a megfelelő védelmet a Samsung Galaxy Tab S8 Plus táblagép számára a horzsolásokkal, karcokkal, kopással szemben. Az áruválasztékunkban megtalálható szilikonból készült tablet tokok nem csak praktikusak, de menők, trendik, igényes kidolgozásúak és szépek is. A hatalmas szín és nyomtatott minta választéknak köszönhetően minden ügyfelünk találhat a kedvére való tablet tokot. A termoplasztikus poliuretán belsővel ellátott, öko-bőr tablet tokjaink egyszínűek vagy gyönyörű vektorvektorgrafikákkal vannak ellátva. Az ügyfelek tehát egyszínű tablet tokok és mintás tablet tokok közül is választhatnak, attül függően, hogy visszafogottabb vagy színesebb, vidámabb tablet tokra vágynak. Kínálatunkban fényképes tablet tokokat is biztosítunk – ezek a mintás változatokhoz hasonlítanak, azzal a különbséggel, hogy nem vektorgrafikákkal, hanem meseszép fényképekkel vannak díszítve.

Miért várásolj tablet tokot Samsung táblagépedre?

Balesetek akkor is történnek, ha körültekintően bánunk a tabletunkkal. Hiába minden gyártói garancia, ha kiesik a kezünkből a készülék és megsérül, a javítás bizony költséges lesz. A legtöbb felhasználó a képernyőt félti, viszont fontos tudni, hogy esés során a tablet belső komponensei is könnyen megsérülhetnek, ha a tablet nincs egy olyan tokkal ellátva, mely tompítja az ütés erejét. Kíméld meg magad a költségektől és a stressztől és vásárolj időben egy színvonalas tablet tokot. A tablet tokok nem kerülnek sokba, viszont rengeteg pénzt és időt takaríthatnak meg. A csukható tablet tokok emellett kártyák tárolására is alkalmasak, valamint állvánnyá is alakíthatók így multifunkcionális szerepet töltenek be. A tablet tok vásárlása során figyelj oda a felhasznált anyagokra és olyan modelleket válassz, melyek színvonalas műbőrből, termoplasztikus poliuretánból és más masszív anyagokból készülnek. A különböző megoldások, típusok, anyagok és színárnyalatok, minták választékának köszönhetően biztosan találsz majd olyan tokot a kínálatunkban, mely nem csak a tabletodra, hanem a te ízlésednek is megfelel majd.

Samsung Galaxy Tab S8 Plus – specifikáció

A Samsung Galaxy Tab S8 Plus egy korszerű tablet, mely 2022 februárjában vált elérhetővé a vevők számára. A táblagép dimenziói 285 x 185 x 5,7 milliméter, ezeknek a dimenzióknak pedig a kínálatunkban található tablet tokok pontosan megfelelnek. A Samsung Galaxy Tab S8 Plus tablet tömege 567 gramm. A táblagép Nano SIM verzióban vásárolható meg. A táblagépbe a Samsung gyártó octa-core Qualcomm SM8450 Snapdragon 8 Gen 1 (4 nm) chipsetet szerelt. A táblagép két verzióban is kapható, ami a belső memóriát illeti: 128 GB vagy 256 GB. A belső tárhely dedikált microSDXC kártyával akár tovább is bővíthető. A RAM memória 8 GB / 12 GB. A tablet duál kamerával van felszerelve, melynek felbontása 13 MP / 6 MP. A HDR szelfikamera 12 MP felbontású. A tablet Super AMOLED képernyővel rendelkezik, melynek átlója 12,4 inch. A képernyő mérete 446,1 négyzetcentiméter, megközelítőleg 84.6% screen-to-body aránnyal. A képernyő felbontása 1752 x 2800 pixel, 266 ppi denzitással.