36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Samsung Galaxy Tab S8 tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Samsung Galaxy Tab S8 – tablet védőtokok gazdag kínálata a Samsung modellekre

A Samsung Galaxy Tab S8 az ismert gyártó egyik remek eszköze, melyre számtalan, kifejezetten erre a tabletmodellre gyártott tablet tokot biztosítottunk. A csúcsteljesítményű felhasznált anyagoknak köszönhetően a tablet tokok hosszú ideig használhatók és védelemmel látják el a nagyszerű táblagépet a karcokkal, horzsolásokkal és az idő fogával szemben. Az elasztikus, masszív és hosszú élettartamú termoplasztikus poliuretánból gyártott belsővel rendelkező, műbőr tablet tokok megóvjak a táblagép házát a kis mértékű külső és belső károk legtöbbjével szemben. Amellett viszont, hogy effektíven óvjak a tabletet, a tablet tokok igazán korszerű, menő és esztétikus kiegészítők is. Az egyszínű tablet tokok előnye, hogy nem változtatják meg jelentős mértékben a táblagép kinézetét, mégis menő külsőt kölcsönöznek neki. A mintás, tarka tablet tokok vidámságot csempésznek a szürke hétköznapokba és könnyen a tulajdonosuk stílusához igazíthatók. Kínálatunkban az állat- és virágmintákon keresztül a tematikus tablet tokokon át, egészen az absztrakt mintás táblagép tokokig minden megtalálható. Azzal, hogy „felöltöztetjük” tabletunkat, kifejezhetjük a saját egyéniségünket és trendivé, menővé varázsolhatjuk a tabletunkat.

Elsőrendű tablet tokok a Samsung Galaxy Tab S8 védelmére

Webáruházunk áruválasztékában olyan magas színvonalú tablet tokok is találhatók, melyek kifejezetten a Samsung Galaxy Tab S8 modellre lettek megalkotva, és megfelelnek a tablet kidolgozásának, nem csak méretben, hanem azok a kivágások, zsebecskék tekintetében is, melyek a kamerának, csatlakozóknak, gomboknak lettek kialakítva. A modellre szabott tablet tokok előnye, hogy nem nehezítik a mindennapi használatot és minden funkciót elérhetővé tesznek, anékül, hogy le kellene venni a tokot. Napjaink táblagépei akár több éven át is remekül és zavartalanul működnek, értékük minimálisan csökken, állapotuk pedig sokáig újszerű marad, de csak akkor, ha megfelelő védőkiegészítőkkel vannak ellátva. Éppen ezért fontos, hogy a tablet tulajdonosa mielőbb megfelelő tablet tokot biztosítson Samsung eszközére, mely effektíven fogja óvni a Samsung Galaxy Tab S8 modellt az idő fogával, a horzsolásokkal és a kisebb karcokkal szemben. Az etuo.hu GSM kiegészítőket áruló webshopban olyan magas színvonalú és masszív tablet tokokat biztosítottunk ügyfeleinknek, melyek pontosan a Samsung Galaxy Tab S8 táblagép-modellre lettek előállítva, így lehetővé teszik a maximális védelmet. Lenyűgöző áruválasztékunknak köszönhetően minden látogatónk ügyféllé válhat, hiszen találhat olyan modellt, mely megfelel az elképzeléseinek.

Színvonalas tablet tokok a táblagép hosszantartó védelmére

A tablet tokok használatának egyik fontos előnye, hogy megvédik a tabletet a külső károkkal szemben, ennek köszönhetően pedig lehetővé teszik, hogy annak értéke a lehető legkisebb mértékben csökkenjen. Azok a használt tabletok, melyek újszerű megjelenésűek, sokkal magasabb áron értékesíthetőek, mint össze-vissza karcolt társaik. És hogy ez miért fontos? Azért, mert a legtöbb felhasználó el szeretné adni régi tabletját, amint beszerezte az új modellt. Nem győzzük eleget hangsúlyozni, hogy a tablet tokokat érdemes még a készülék megvásárlását megelőzően megrendelni, hogy az eszköz már a használata első pillanatától kezdve védve legyen a károkkal szemben. Mi van viszont akkor, ha a felhasználó elmulasztotta beszerezni a tablet tokot és a készülék megkarcolódott? Nos egy jó minőségű tokkal, megakadályozhatjuk a további károkat, de a már meglévő karcokat is elrejthetjük. A tablet tokok a régi táblagépeknek is új, friss külsőt tudnak kölcsönözni és elfedik a hosszantartó használatra utaló árulkodó horzsolásokat.

Samsung Galaxy Tab S8 – specifikáció

A Samsung Galaxy Tab S8 a gyártó 2022-es, S-szériás táblagépeinek egyike. A táblagép mérete 253,8 x 165,3 x 6,3 milliméter, tömege pedig mindössze 503 gramm. A tablet rendelkezik Corning Gorilla Glass 5 előlappal, ennek ellenére viszont mindenképp érdemes beszerezni rá egy kiváló tablet tokot az etuo.hu lenyűgöző választékából. A tablet Nano SIM változatban vásárolható meg. A tableton a megjelenése pillanatában legkorszerűbbnek számító Android 12, One UI 4.1 operációs rendszer található, a hibátlan működést pedig az octa-core Qualcomm SM8450 Snapdragon 8 Gen 1 (4 nm). A tablet verziótól függően 128 GB / 256 GB belső tárhellyel és 8 GB / 12 GB RAM-mal rendelkezik és dedikált microSDXC kártyanyílás is található rajta.