CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Samsung Galaxy Tab S7 Plus - Tok, hátlapok

Tokok a Samsung Galaxy Tab S7 Plus


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

Tablet Samsung Galaxy Tab S7, Samsung Galaxy Tab S7 FE, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1094
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Samsung Galaxy Tab S7 Plus – tablet tokok széles felhozatala

A Samsung Galaxy Tab S7 Plus egy nagyszerű, korszerű táblagép, ezért mindenképp javasolt megfelelő védelemmel ellátni, annak érdekében, hogy sokáig meg tudja őrizni szépségét és funkcionalitását. Egy jól megválasztott tok óvja a táblagépet a mindennapos használat során fellépő fizikai károktól, mint amilyenek a kopás és a karcolások. A tablet toknak köszönhetően a mobil eszköz nem csak eredeti, karcmentes kinézetét őrzi meg – értéke is kevésbé csökken az idő múlásával. Az árukínálatunkban található, nagyszerű minőségű védőtokok rengeteg stílusban és színben érhetők el, így minden vásárló találhat olyan tartozékot, mely megfelel a kívánságainak és a mobil eszköze modelljének.

Elsőrendű tokok árukínálata a Samsung Galaxy Tab S7 Plus modellre

A Samsung Galaxy Tab S7 Plus egy pazar mobil eszköz, ezért nagyon fontos, hogy megfelelő védőtartozékkal legyen ellátva. Árukínálatunkban olyan gyönyörű tablet tokok találhatók, melyek kifejezetten erre a modellre lettek gyártva, így nem csúsznak le és nem zavarják a mindennapi használatot, hiszen nyílásaiknak köszönhetően a kamera, a csatlakozóaljzatok és a gombok is problémamentesen használhatók. A táblagépekre gyártott, csukható tokok kiváló bőrutánzatból készülnek és szilikon belsővel vannak ellátva, mely szorosan körülöleli a készüléket. A csukható tokokat díszítő, nyomtatott minta elsőrendű, ellenáll a karcolásokkal és a fakulással szemben. Árukínálatunkban állatminták, gyümölcsök, ételek, édességek és más korszerű motívumok is megtalálhatók.

Samsung Galaxy Tab S7 Plus – specifikáció

A Samsung Galaxy Tab S7 Plus a Samsung egyik legjobb funkciókkal felszerelt 2020-as tabletje, mely a magas árkategóriás luxusmodellek mezőnyében száll versenybe. A táblagép mérete 285 x 185 x 5,7 milliméter, ehhez pedig optimálisan illeszkednek az árukínálatunkban található tablet tokok is. A tablet Nano SIM kártya befogadására képes. Az Android 10, One UI 2.5 operációs rendszert futtató mobil eszközben Qualcomm SM8250 Snapdragon 865+ (7 nm+) nyolcmagos chipset található, mely garantálja a problémamentes működést. A tablet 12,4 hüvelykes Super AMOLED képernyővel rendelkezik, melynek felbontása 1752 x 2800 pixel.