36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Samsung Galaxy Tab S7 FE tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Samsung Galaxy Tab S7 FE – nagyszerű tablet tokok széles kínálata

A Samsung Galaxy Tab S7 FE egy kedvező áron megvásárolható, közkedvelt tablet, melynek védelméről tanácsos már a megvásárlását követően gondoskodni. Tablet-tartozékokat kínáló webshopunk választékos árukínálatában minden vevő találhat olyan táblagép tokot, mely megfelel az ízlésének. A tablet tok legfőbb feladata, hogy védelmet biztosítson a mobil készülék számára az apróbb külső sérülésekkel szemben. A modern táblagép tokok azonban ennél sokkal többre képesek, hiszen divatos és csinos tartozékként is megállják a helyüket. Weboldalunk árukínálatában olyan tablet tokok is megtalálhatók, melyek kifogástalan minőségűek és tökéletesen illenek a Samsung Galaxy Tab S7 FE modellre. Az etuo.hu tablet-tartozékokat kínáló webshop választékos árukínálatában több olyan táblagép tok is megtalálható, mely elengedhetetlen védelmet biztosít a Samsung Galaxy Tab S7 FE számára. A tablet tokok elsődleges karakterisztikája, hogy megóvják a mobil készüléket, a korszerű tokok azonban emellett igen szép kiegészítő tartozékok is. A Samsung Galaxy Tab S7 FE-re oldalra nyíló tokokat kínálunk, minőségi termoplasztikus poliuretánból (TPU) készült belsővel.

Samsung Galaxy Tab S7 FE – kitűnő minőségű tablet tokok széles árukínálata

A Samsung Galaxy Tab S7 FE egy számos jó karakterisztikával ellátott és nagyszerű funkciókkal felszerelt tablet, mely közkedvelt a felhasználók körében. Ahhoz azonban, hogy ez a fantasztikus táblagép sokáig hibátlan és funkcionális maradjon, elengedhetetlenek a kifejezetten a modellre passzoló kiegészítő tartozékok, melyek lehetővé teszik, hogy a tablet a hétköznapi használat során ne karcolódjon vagy kopjon meg. Az etuo.hu tablet-tartozékokat kínáló webshop árukínálatában rendkívüli minőségű Samsung tablet tokok érhetők el, melyek megóvják a mobil készülék oldalait és hátlapját a hétköznapi használat során. A táblagép tokok kifogástalan minőségű anyagokból, bőrutánzatból és szilikonból készülnek, és úgy lettek kialakítva, hogy precíz illeszkedést biztosítsanak és ne csússzanak le a készülékről. A kitűnő minőségű, csukható tablet tokok nem csak a Samsung Galaxy Tab S7 FE oldalait és hátlapját óvják meg – lefedik a képernyőt is, így megakadályozva, hogy az megkarcolódjon a mobil készülék táskában vagy hátizsákban való hordozása során.

Rendkívüli minőség, választékos árukínálat - Samsung Galaxy Tab S7 FE tablet tokok

Az etuo.hu táblagép-tartozékokat kínáló webshop csúcsminőségű és erős, hosszú élettartamú kiegészítő tartozékokat kínál. A Samsung Galaxy Tab S7 FE tabletra készült tokokat kitűnő minőségű anyagokból, szilikonból és műanyagból állítják elő az ismert és elismert gyártók. Tablet tokjaink fő előnye az elasztikusság és a komfortos alkalmazhatóság, valamint a könnyű tisztán tartás lehetősége. Kitűnő minőségű táblagép tokjaink olyan szép mintákkal vannak ellátva, melyek nem kopnak és nem halványulnak, a színek pedig élénkek és esztétikusak. Vevőink számára fotó tokokkal is készültünk, melyek lélegzetelállító képekkel vannak díszítve, de a lenyomatukat akár a vevő maga is megtervezheti, hiszen oldalunkon könnyen használható tervezővarázslóval is készültünk, melyben egyszerűen létrehozható az egyedi lenyomat.

Samsung Galaxy Tab S7 FE – specifikáció

A Samsung Galaxy Tab S7 FE egy modern, letisztult formatervezésű tablet. A tablet mérete 284,8 x 185 x 6,3 mm, így tökéletesen illik a kézbe. Tömege 608 gramm, ami megegyezik a legtöbb tablet átlagos súlyával. A mobil készülék Android 11, One UI 3.1 OR-rel működik és octa core Qualcomm SM7225 Snapdragon 750G 5G (8 nm) processzorral van felszerelve. A mobil készülék 64 GB / 128 GB belső memóriával és 4 GB / 6 GB RAM-mal van ellátva, azok a vevők azonban, akiknek több tárhelyre van szükségük, microSDXC kártyával tudják bővíteni a memóriát. A táblagép TFT kijelzője 16 millió színárnyalat megjelenítésére képes, és 12,4 inch átlós méretű. A kijelző rezolúciója 1600 x 2560 pixel, denzitása pedig megközelítőleg 243 ppi. A Samsung Galaxy Tab S7 FE szelfikamerája 5 MP-es, míg a fő kamera rezolúciója 8 MP. A táblagép Mystic Silver, Mystic Black, Mystic Pink és Mystic Green színárnyalatokban kapható. A Li-Po akkujának kapacitása 10090 mAh, Fast charging 45 W funkcióval, melynek köszönhetően a tablet 190 perc alatt éri el a 100%-os töltöttségi szintet.