36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Samsung Galaxy Tab S7 tokok

Tokok a Samsung Galaxy Tab S7


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

Tablet Samsung Galaxy Tab S7 Plus, két teljesen különböző modell

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Samsung Galaxy Tab S7 – elsőrendű tablet tokok teljeskörű választéka

Ugyan a tokok elsődleges feladata, hogy megvédjék a mobil eszközt, a korszerű tokok szép kiegészítők is. A webshopunkban elérhető, Samsung Galaxy Tab S7 táblagépre való, oldalra nyíló tokok olyan állvánnyá hajtogathatók, melynek köszönhetően a filmek nézése igazán kellemes és komfortos lesz. Az árukínálatunkban található rengeteg színnek, grafikának és nyomtatott mintának köszönhetően mindenki találhat olyan tokot, mely megfelel a stílusának és a személyiségének. A gyönyörű és elsőrendű, oldalra nyíló tokok nem csak a mobil eszköz oldalait és hátlapját óvjak – lefedik a kijelzőt is, így megakadályozva, hogy megkarcolódjon a szállítás során.

Elsőrendű és időtálló tablet tokok

A Samsung Galaxy Tab S7 egy kifejezetten hasznos és kiemelkedő karakterisztikákkal rendelkező táblagép, mely nagy popularitásnak örvend a vásárlók körében. Ahhoz azonban, hogy a tablet sokáig újszerű és működőképes maradjon, elengedhetetlenek a megfelelő védőtartozékok, melyek lehetővé teszik, hogy a mobil eszköz a mindennapi használat során se sérüljön meg. A mutatós, oldalra nyitható tablet tokok óvják a mobil eszközt a karcolásoktól, kopástól és a más, apró mechanikai károktól. Az etuo.hu webshop árukínálatában nagyszerű minőségű tokok találhatók, melyek óvjak a táblagép hátlapját és oldalait. A tokok elsőrendű anyagokból, szilikonból és bőrutánzatból készülnek, és úgy lettek megtervezve, hogy optimális illeszkedést biztosítsanak, és ne csússzanak le a táblagépről.

Samsung Galaxy Tab S7 – specifikáció

A Samsung Galaxy Tab S7 táblagép 2020 augusztusában került piacra. Mérete 253,8 x 165,3 x 6,3 milliméter, és Nano-SIM kártya befogadására alkalmas. A mobil eszköz LTPS IPS LCD kapacitív érintőkijelzőjének átlós mérete 11,0 hüvelyk. A képernyő képfelbontása 1600 x 2560 pixel. A mobil eszköz Android 10, One UI 2.5 operációs rendszert futtat, a problémamentes működésről pedig a Qualcomm SM8250 Snapdragon 865+ (7 nm+) nyolcmagos chipset gondoskodik. A táblagép 6 GB vagy 8 GB RAM memóriával érhető el. Ami a belső tárhelyet illeti, a felhasználók választhatnak a 128 GB-os, a 256 GB-os és az 512 GB-os verzió közül.