Telefontok Samsung Galaxy Tab S6 Lite - Tok, hátlapok

Tokok a Samsung Galaxy Tab S6 Lite


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

Tablet Samsung Galaxy Tab S6 10.5, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1035
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Samsung Galaxy Tab S6 Lite – minőséges tablet tokok gazdag kínálata

A Samsung Galaxy Tab S6 Lite egy rendkívül praktikus és kiváló funkciókkal felszerelt, korszerű táblagép, mely nagy népszerűségnek örvend a Samsung felhasználóinak körében. Ahhoz azonban, hogy a táblagép sokáig újszerű és működőképes maradjon, elengedhetetlenek a megfelelő tartozékok, melyek lehetővé teszik, hogy a tablet ne sérüljön meg a mindennapi használat során. Az elegáns, könyvszerűen csukható tablet tokok védik az eszközt a karcolásoktól, kopástól és a más, apró fizikai sérülésektől. Az etuo.hu online áruház olyan tokokat kínál, melyek csúcsminőségű anyagokból készülnek, ennek köszönhetően pedig jól védik a tablet oldalait és hátlapját a mindennapok során. A tablet tokok minőséges anyagokból, szilikonból és bőrutánzatból készülnek, és úgy lettek kialakítva, hogy ne csússzanak le a táblagépről és tökéletes illeszkedést biztosítsanak.

Minőséges és tartós tablet tokok

Online áruházunk gazdag kínálatában számos olyan tabletre való tok kapható, mely kellő védelmet biztosít a Samsung Galaxy Tab S6 Lite táblagép számára. Ugyan a tokok elsődleges funkciója, hogy megvédjék az eszközt, a divatos tokok szép kiegészítők is. A Samsung Galaxy Tab S6 Lite táblagépre való, oldalra nyíló tokok emellett olyan állvánnyá alakíthatók, melynek köszönhetően a filmek és videók nézése igazán kényelmes és kellemes élmény lesz. A tokok különböző színekben, egyedi mintákkal és lenyomatokkal érhetők el, így minden vásárlónk találhat olyan tokot, mely stílusának és egyéniségének is megfelel. A csinos és minőséges, oldalra nyíló tokok lefedik a kijelzőt is, így megakadályozva, hogy megkarcolódjon a szállítás során.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite – specifikáció

A Samsung Galaxy Tab S6 Lite táblagép 2020 májusára lett bejelentve. Mérete 244,5 x 154,3 x 7 milliméter, és Nano-SIM kártya befogadására alkalmas. A tablet TFT kapacitív érintőkijelzőjének átlós mérete 10,4 hüvelyk. A képernyő képfelbontása 2000 x 1200 pixel. A táblagép Android 10; One UI 2 operációs rendszert futtat, a zavartalan működésről pedig az Exynos 9611 (10nm) nyolcmagos processzor gondoskodik.