CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Samsung Galaxy Tab S6 10.5 - Tok, hátlapok

Tokok a Samsung Galaxy Tab S6 10.5


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

Tablet Samsung Galaxy Tab S6 Lite, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1094
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Válassz egy márkás, minőségi tablet védőtokot a Samsung Galaxy Tab S6 10.5 tabletedre

Az etuo.hu webáruház tablet védőtok kínálatában változatos, minőségi és márkás védőtokot találsz, hogy kiválaszthasd a szeretett Samsung Galaxy Tab S6 10.5 tabletedhez teljesen passzoló, a mindennapi kihívásokkal szemben helytálló védőtokot. Egy igazán elegáns tablet tokra vágysz, vagy inkább egy fiatalos, divatos védőtokra? A klasszikus, egyszínű tablet védőtokot kedveled jobban, vagy inkább az élénk színeket választod? A műanyag védőtokot és a rugalmasan erős szilikon tokot egyaránt sok felhasználó szereti. A te választásod melyik fajta telefontokra esik? Nálunk, az etuo.hu webáruházban, a mobil- és tablet védőtokok széles kínálatában megleled bármelyik fajtát! Ha meg a Samsung Galaxy Tab S6 10.5 tabletedre festmények és grafikák díszítette, egyedi védő tokot, vagy egy különleges mintával nyomott tokot szeretnél, nálunk bizonyosan megtalálod a számodra legszimpatikusabb darabot!

Milyen előnyökkel bírnak a Samsung Galaxy Tab S6 10.5 védőtokok?

A Samsung Galaxy Tab S6 10.5 tablet érzékeny készülék, ezért szüksége van profi és hathatós védelemre még átlagos körülmények között is. Ezért válassz egy márkás és minőségi márkás tokot az etuo.hu webáruház kínálatából! Úgy tapasztaltuk, hogy minőségi védőtok híján a Samsung Galaxy Tab S6 10.5 háza a mindennapok során még figyelmes használat mellett is elkezd kopni, karcolódni. A webshopunk kínálatában megtalálható változatos, minőségi tokokra egyaránt igaz, hogy eredményesen fogják védelmezni a Samsung Galaxy Tab S6 10.5 tabletedet a hétköznapi sérülésekkel szemben.

Miért közkedveltek a Samsung Galaxy Tab S6 10.5 tabletek?

A Samsung S6-os tabletje ugyanúgy teljes értékű tablet és számítógép egyben, ahogy a Note 10-es telefon is használható számítógépként. Az S6-os valódi laptoppá alakítható egy billentyűzet hozzácsatolásával. A Dex megoldásnak köszönhetően ugyanakkor házközponti számítógépként is funkcionálhat, míg az S-pen által már érintés nélkül is vezérelhető. A 8 magos Qualcomm Snapdragon lapkakészletet 6 GB RAM és konfigurációtól függően legalább 128 GB belső tárhely támogatja, ami SD kártyával tovább bővíthető.