Samsung Galaxy Tab A8 10.5 (2021) tokok

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1101
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Samsung Galaxy Tab A8 10.5 (2021) – kifogástalan minőségű tablet tokok az etuo.hu webshopban

Hogy miért javasolt és érdemes mindenképp ellátnod új Samsung Galaxy Tab A8 10.5 (2021) tabletodat egy minőségi tablet-tokkal? Nos, nem csak egy indokunk van! Először is, egy új tablet beszerzése a legtöbb vevő esetében jelentős befektetésnek számít, így az is biztos, hogy a tablet számára stabil védelmet kell garantálni. Mivel a tabletot a legtöbben szórakozásra és munkára is használjuk, minden esetben biztosnak kell lennünk abban, hogy a rajta található fájlok, dokumentumok biztonságban lesznek. Egy minőségi tablet toknak hála aggodalom nélkül tudjuk majd használni a Samsung Galaxy Tab A8 10.5 (2021) mobil készülékünket, hiszen a tok hosszantartó és stabil védelmet biztosít számára. Egy tablet tok azért számít jó befektetésnek, mert sokkal nagyobb kiadásoktól és aggodalomtól óvhatja meg a tablet tulajdonosát, hiszen megakadályozza, hogy a drága tablet károsodást szenvedjen a mindennapi használat során. A legtöbb védőtok meg tudja akadályozni a horzsolások, a karcolások és az elhasználódás jelentkezését a tablet hátoldalán és oldalain. Ennek hála azok számára is hasznos lehet, akik a jövőben el szeretnék majd adni régi tabletjukat, hiszen a karcolásmentes készülékek sokkal magasabb áron adhatók el, mint a használat csúf jeleit viselő használt készülékek.

Szenzációs Samsung Galaxy Tab A8 10.5 (2021) tablet tokok az etuo.hu választékából

A Samsung Galaxy Tab A8 10.5 (2021) tablet tulajdonosai minden bizonnyal folyamatosan használni fogják ezt a lehengerlő tabletet, ezzel azonban több veszélynek teszik ki, amelyek jelentősen lecsökkenthetik az élettartamát, ha a tablet nincs megfelelő tokkal védve. Ahogy azt már korábban is említettük, a tabletokra előállított tokok két rendkívül fontos funkciót töltenek be. Az etuo.hu termékkínálatában elérhető minőségi védőtartozékok mindkét szerepet jól játszák. A tokok védik a tabletot, méghozzá nem is akárhogy! Mivel ismert és menő gyártóktól származnak, és kiváló minőségű anyagokból vannak előállítva, hatékonyan óvják a tablet széleit, sarkait és hátlapját is a karcokkal és a kopással szemben. A tokok második szerepe pedig sokak számára ennél is fontosabb, hiszen beszéljünk nyíltan: a legtöbben a kinézete alapján választjuk ki tabletunk védőtokját. Az etuo.hu táblagép-tartozékokat kínáló webshop könyvszerűen csukható tokokkal készült látogatóinak.

Esztétikus és felkapott tablet tokok a Samsung Galaxy Tab A8 10.5 (2021) tabletra

A csinos tablet tokoknak hála a Samsung Galaxy Tab A8 10.5 (2021) tabletodat igazi modern kiegészítővé változtathatod! Akkor, ha a Samsung tablet csomagolása tartalmaz is egy szilikon tokot, leggyakrabban egy egyszerű kiegészítőről van szó, melynek elsődleges szerepe, hogy az használata első napjaiban védje a tabletot, míg a tulajdonos nem vásárol egy minőségi, modern tokot a készülékre. A Samsung Galaxy Tab A8 10.5 (2021) tokok több változatban is megvásárolhatók – a vevők temérdek szín, lenyomat, változat, anyag és kialakítás közül válogathatnak, a tokok ugyanis nem csak funkcionálisak, hanem rendkívül jól is mutatnak a táblagépeken. Mindannyiunkkal előfordulhatott már, hogy ráuntunk a remekül működő tabletunkra. Ilyen esetben a tablet lecserélésének sokkal olcsóbb, mégis kielégítő alternatívája lehet a táblagép tok vásárlása, hiszen teljesen új kinézetet kölcsönözhetünk vele a kedvenc készülékünknek és még meg is takaríthatunk egy komolyabb összeget.

Samsung Galaxy Tab A8 10.5 (2021) – specifikáció

A Samsung Galaxy Tab A8 10.5 (2021) egy lehengerlő, szofisztikált tablet egy olyan gyártótól, akit napjainkban már senkinek sem kell bemutatni. A trendi és menő tablet Nano SIM kártyanyílással rendelkező változatban érhető el. A tablet lenyűgöző TFT kapacitív érintőkijelzője 16 M színárnyalatot tud megjeleníteni. A képernyő átlója 10,5 inch, rezolúciója pedig 1200 x 1920 pixel. A tablet a többi trendi és menő típushoz hasonlóan rendkívül sérülékeny, ezért javasolt és érdemes egy minőségi könyvszerűen csukható tablet tokkal védeni a webshopunk áruválasztékából. A tablet Android 11, One UI 3 operációs rendszerrel működik és Unisoc Tiger T618 (12 nm) chipset található benne. A mobil készülékben nem kivehető Li-Po akku van, melynek kapacitása 7040 mAh így hosszas használatot tesz lehetővé.