36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Samsung Galaxy Tab A 10.5 tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Samsung Galaxy Tab A 10.5 – kiváló tokok széles választéka

A tablet egy kiváló készülék, mely lehetővé teszi a közösségi oldalak kényelmes böngészését, a filmnézést, sőt, még a munkát is. Méretének köszönhetően nem terheli túlzottan a szemet, a nagyobb méretnek azonban hátránya is van – a felhasználók gyakran kiejtik a kezükből vagy lelökik az asztalról. Éppen ezért kiemelten fontos, hogy a tablet megfelelő védőtokkal legyen ellátva. Ha a készülék magasról esik le, a tok nem tudja garantálni a tökéletes védelmet, jelentősen csökkenti azonban a komoly sérülések kockázatát. A Samsung Galaxy Tab A 10.5 tabletre tervezett tokok jól illeszkednek a készülékhez és nem csúsznak le róla, a gondosan kialakított nyílások pedig lehetővé teszik a kényelmes használatot.

Minőséges tablet tokok a Samsung Galaxy Tab A 10.5 táblagépre

Webáruházunkban számos minőséges, tartós táblagép-tok található. A könyvszerűen csukható tablet tokok előnye, hogy a készülék hátlapja és oldalai mellett a kijelző számára is védelmet biztosítanak. Webáruházunkban a Wallet Book és a Wallet Book Fantastic kollekciók közül válogathat a vásárló, de eredeti Samsung kiegészítőt is kínálunk. A Wallet Book kollekció elegáns, egyszínű tokjai nagyon elegánsak és visszafogottak. Azok, akik egy színesebb, vidámabb modellre vágynak, válogathatnak a Wallet Book Fantastic vonal termékei közül, melyeket nagyszerű vektorgrafikák díszítenek. Kínálatunkban, ételekkel, virágokkal, állatmintával, sporteszközökkel, gyümölcsökkel és absztrakt mintákkal díszített tokok is találhatók. A csukható tokok további előnye, hogy olyan állvány hajtogatható belőlük, mely megkönnyíti a videók, filmek nézését a készüléken.

Samsung Galaxy Tab A 10.5 – specifikáció

Kínálatunkban számos olyan tartós tok található, mely hónapokig vagy akár évekig is zavartalanul használható, szép és tökéletesen illeszkedik a Samsung Galaxy Tab A 10.5 modellhez. A táblagép IPS LCD kapacitív érintőképernyője 10,5"-es, felbontása pedig 1200 x 1920 pixel. A fő kamera 8 megapixeles és LED vakuval van felszerelve. A készülék 3,5 milliméteres mini jack aljzata lehetővé teszi a zenehallgatást a klasszikus fülhallgatókon keresztül. A három színben is elérhető modell Li-Po akkumulátorának kapacitása 7300 mAh.