CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) - Tok, hátlapok

Tokok a Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016)


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

Tablet Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2019), két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1094
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) – kiváló tokok széles választéka

A táblagép egy tökéletes készülék a közösségi oldalak lapozgatására vagy filmnézésre. Méretének köszönhetően tökéletes képet nyújt, és nem terheli túlzottan a szemet, a mobiltelefonok kisebb képernyőivel ellentétben. Ugyanakkor éppen a nagyobb mérete miatt, a tablet sokkal gyakrabban leesik vagy kiesik a felhasználó kezéből, így könnyebben sérül. A karcolások, törés és kopás elkerülése érdekében érdemes egy minőséges táblagép tokkal ellátni a készüléket. A nagyobb magasságról való esés során a tok nem tudja megakadályozni a sérüléseket, azonban jelentősen csökkentheti azoknak az esélyét. A Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) tokok tökéletesen illeszkednek a készülékhez és nem csúsznak le róla. A precízen kialakított nyílások lehetővé teszik a tablet zavartalan használatát.

Minőséges tablet tokok a Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) táblagépre

Webáruházunkban olyan praktikus táblagép tokokat kínálunk, melyek szép formatervezésűek és nagyban hozzájárulnak a készülék védelméhez a kisebb mechanikai sérülésekkel szemben. Számos, különböző anyagból készült tokot kínálunk, melyek tökéletesen illeszkednek a tablethez. A csukható tokok előnye, hogy a készülék kijelzőjét, oldalait és hátlapját is védik. Egyes modellek praktikus állvánnyá hajtogathatók, ezzel még kényelmesebbé téve a filmnézést. Kínálatunkban elegáns, egyszínű tokok is találhatók, de számos divatos, nyomtatott tok is a vásárlók rendelkezésére áll. A tartós, fiatalos minták széles tárházában mindenki találhat az ízlésének megfelelő terméket. Könnyen használható alkalmazásunknak köszönhetően a felhasználók akár saját tervezésű tokot is létrehozhatnak.

Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) – specifikáció

Ajánlatunkban számos kiváló minőségű tok található, mely hónapokig vagy akár évekig is használható, esztétikus és tökéletesen illeszkedik a Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) modellhez. A táblagép PLS LCD kapacitív érintőképernyője 10,1"-es, felbontása 1200 x 1920 pixel. A fő kamera 8 megapixeles, LED vakuval van ellátva. A készüléknek 3,5 milliméteres mini jack aljzata van, ami lehetővé teszi a zenehallgatást. A két színben is elérhető modell Li-Ion akkumulátorának kapacitása 7300 mAh.