Telefontok Samsung Galaxy S23 Plus - Tok, hátlapok

Tokok a Samsung Galaxy S23 Plus


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy S23 Ultra, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1035
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Samsung Galaxy S23 Plus – mobiltokok széles felhozatala

Az etuo.hu webes shop fantasztikus választékában olyan nívós, telót védő tokok vásárolhatók meg, amelyek gond nélkül passzolnak a Samsung Galaxy S23 Plus telóra, nem csak a méreteket illetően, hanem a kivágásaikat, fülecskéiket tekintve is. A mobiltokok elsődleges funkciója, hogy védelmet biztosítsanak a mobil számára a horzsolással, karcokkal és a folyamatos alkalmazás során fellépő külső és belső sérülésekkel szemben, adott esetekben pedig a tok akár a komolyabb fizikai sérüléseket is meg tudja gátolni. A fantasztikus felhozatalunkban számos nívós és masszív alapanyagokból gyártott teló tokkal készültünk ügyfeleink számára a Samsung Galaxy S23 Plus telóra. A mobil tokok fontos előnye, hogy megvédik a telót a kevésbé komoly sérülésekkel, károsodásokkal szemben, így a Galaxy S23 Plus jó sokáig modern külalakú marad, és az értéke sem csökken jelentős mértékben. A széles felhozatalnak köszönhetően bárki találhat az igényeinek megfelelő mobil tokot. Az egyszínű mobil tokok felfrissítik a mobil külalakját, dekoratív hatást keltenek és masszív védelmet biztosítanak. A számos témát felölelő grafikák a mobil tokokon vidám, nem megszokott külsőt adnak az eszköznek. Kínálatunkban fotókkal díszített mobil tokok is megtalálhatók, de arra is lehetőség van, hogy a felhasználó saját maga tervezze meg a tok kinézetét és mintáját.

Különböző stílusú, nívós mobiltokok a Samsung telókra is

A Samsung Galaxy S23 Plus egy, a gyártó korábbi modelljeihez képest kifejezetten menő és trendi kialakítású, valamint előnyös teló, azonban ez az eszköz sem képes ellenállást mutatni a horzsolással és a karcokkal szemben – ezek az apró szépséghibák, károk pedig sokat rontanak a mobil külalakján és nagy mértékben lecsökkentik az értékét. Miért fontos ennek tudatában lenni? Mert a legtöbben az új teló megvásárlását követően eladnánk régi eszközünket, a karcmentes, megőrzött mobilokat pedig jóval magasabb áron tudjuk eladni, mint az alkalmazás számos jelét viselő, kopott és összekarcolt eszközöket. Éppen ezért olyan fontos, hogy a kliens már a teló megvásárlása után kiválassza és megrendelje magának a megfelelő mobil tokot – sőt, ha már biztos abban, melyik telót választja majd, akár előre is megrendelheti a tokot! Amennyiben a gyártó csomagol is tokot az eszköz mellé, az legtöbbször egy gyengébb, alacsonyabb színvonalú tartozék, mely arra szolgál, hogy megvédje a telót alkalmazása első napjaiban, tehát amíg a tulajdonosa nem szerez be mellé egy masszívabb mobil tokot. Az etuo.hu páratlan felhozatalának köszönhetően minden ügyfelünk választhat olyan tokot, mely effektív és tartós védelmet biztosít a mobilnak.

A legmenőbb, telót védő tokok az új Samsung modellekre

Az etuo.hu GSM tartozékokat és mobil tokokat kínáló webáruház nem titkolt célja, hogy a lehető legtöbb mobil és tablet modellhez tudjon megfelelő tokokat és tartozékokat biztosítani. Korábban nehéz volt az eszközre megfelelő mobil tokot találni, a ritkább modellek esetében különösen, a felhozatal pedig silány volt. Napjainkban azonban, a webáruházak hódításának köszönhetően már a legtöbb modellre megrendelhetők a minőségi védőkiegészítők, sőt, az ügyfeleknek nem feltétlenül kell beérniük a hagyományos, unalmas modellekkel. A menő mobil tokok összehangolhatók a tulajdonosuk öltözködési stílusával, személyiségével is, de akár a kedvenc filmsorozata vagy szabadidős tevékenysége szerint is választhat magának tokot a vásárló.

Samsung Galaxy S23 Plus – specifikáció

A Samsung Galaxy S23 Plus egy trendi teló, melynek piacra kerülését izgatottan várják a Samsung-rajongók. A letisztult, trendi kialakítású mobil mérete 157,4 x 75,8 x 7,6 milliméter. A teló Dual SIM (Nano-SIM / eSIM) kártyanyílással kapható. Az eszköz a teló 2023-as piacra kerülésének pillanatában legtrendibbnek számító Android 13 operációs rendszert futtatja. Az eszköz 8 GB RAM-mal rendelkezik és 128 GB belső memóriát állít a felhasználó rendelkezésére. A telóban Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 (4 nm) chipset van. A 4500 mAh kapacitású Li-Po elem hosszas, gond nélküli alkalmazást tesz lehetővé. A Dynamic AMOLED kijelző képrezolúciója 2340 x 1080 pixel, átlós mérete pedig 6,6 inch. A tripla kamera felbontása 50 MP / 10 MP / 12 MP.