Telefontok Samsung Galaxy S23 - Tok, hátlapok

Tokok a Samsung Galaxy S23


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Samsung Galaxy S23 Plus, Samsung Galaxy S23 Ultra, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1035
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Samsung Galaxy S23 – telót védő tokok óriási felhozatala az etuo.hu-nál

Az etuo.hu webáruházban az ügyfelek magas színvonalú, telót védő tokokat is találhatnak, amelyek effektíven védik a Samsung Galaxy S23 modellt. Ügyfeleink számos különböző modell közül választhatnak. Az oldalra nyíló mobil tokok elsődleges előnye, hogy nem csak a teló hátoldalát, hanem a kijelzőjét is védik a karcokkal szemben. Éppen ezért, a telók esetében a könyvként csukható, telót védő tokok biztosítják a legminőségesebb védelmet. A kínálatunkban elérhető mobil tokok nívós környezetbarát bőrből készülnek, a belső részük pedig rugalmas és kiemelkedő karakterisztikákkal rendelkező, úgynevezett TPU (termoplasztikus poliuretán) anyagból van gyártva. A csukható modellek melett népszerűek a szilikonos mobil tokok és hátlapok is. A mobil tokok trendi nyomtatott mintákkal, grafikákkal vagy képekkel vannak díszítve. A lenyomat nívós, modern nyomdai eljárásokkal készül, ennek köszönhetően pedig ellenállást tanúsít a karcokkal és az elhasználódással szemben is. A rengeteg elérhető mintának és színnek köszönhetően minden kliensünk rábukkanhat arra az egy, fantasztikus tokra, mely minden tekintetben megfelel majd az elképzeléseinek.

Menő mobil tokok a Samsung Galaxy S23-ra

Egy eszköz csak akkor tudja jó sokáig megőrizni modern külalakját, ha óvatosan bánik vele a tulajdonosa és megfelelő védőkiegészítőkkel látja el, amelyek képesek védelmet nyújtani neki a külső és belső károktól. Ez természetesen a Samsung Galaxy S23 teló esetében sincs máshogy. Egy mobil kiválasztása, megvásárlása időigényes kutatómunka és jelentős költség eredménye, így a legtöbben csak 2-3 évenként szánjuk rá ismételten magunkat. Az eszközt azonban napi szinten alkalmazzuk, így természetes, hogy nagy mértékben ki lesz téve a külső sérülések veszélyének. A telót védő tokok kifizetődő befektetésnek számítanak, hiszen viszonylag olcsón vásárolhatók meg, nekik köszönhetően viszont költséges és időigényes javításoktól kímélhetjük meg eszközünket. Az etuo.hu webshopban többféle teló tokot is kínálunk, amelyek kiemelkedően magas minőségüknek köszönhetően megvédik a Samsung Galaxy telót a karcolódásoktól, horzsolástól, külső károktól és a felgyülemlett szennyeződés-lerakódásoktól is. A nívós teló tok lehetővé teszi, hogy megvédjük az eszközt még az a feltétel mellett is, ha a kulcsainkkal vagy más hegyes tárgyakkal kerül a hátizsákba vagy zsebbe. Egy tok nem csak funkcionális kiegészítő, hanem menő és hasznos tartozék is lehet.

Lélegzetelállító Samsung Galaxy telót védő tokok az etuo.hu-nál

A telót védő tokok amellett, hogy funkcionálisak és effektíven megvédik az eszközt a szennyeződésekkel és a kevésbé komoly sérülésekkel szemben, menő tartozékként is megállják a helyüket. Korábban a felhasználók örülhettek, ha egyáltalán találtak megfelelő tokot a mobiljukra. Korunkban azonban az óriási felhozatalnak köszönhetően minden modellre található és megvásárolható tok, sőt, még a színek, lenyomatok és grafikák kínálata is igazán fantasztikus, így minden kliens bátran válogathat. A nagy felhozatal lehetővé teszi, hogy ízlésének megfelelő tokot válasszon az ügyfél, legyen szó akár a tartozék színéről, vagy mintájáról, mely tükrözi a felhasználó egyéniségét vagy kedvenc szabadidős tevékenységét. Egy nívós teló tok akár ajándékként is megfelelhet.

Samsung Galaxy S23 – specifikáció

A Samsung Galaxy S23 egy trendi teló, mely mindenre képes, amit egy ilyen árkategóriájú eszköztől elvárnak a kliensek – joggal, tesszük hozzá. Dimenziója 146 x 70,6 x 7,6 mm. A Samsung teló Dual SIM (Nano SIM / eSIM) változatban érhető el. A 6,1 inches Super AMOLED, 120Hz kapacitív érintőkijelző 1 B színárnyalat megjelenítésére alkalmas. A teló kijelzőjének képrezolúciója 2340 x 1080 pixel. A teló a Samsung modellekre jellemző Android 13 operációs rendszert futtatja. A teló lélegzetelállító első és hátsó kamerával van kiegészítve, az első szelfikamera 10 MP-es, míg a fő tripla kamera rezolúciója 50 MP / 10 MP / 12 MP. Az eszköz nem kivehető, Li-Po 3900 mAh kapacitású akkumulátorral van felszerelve, mely támogatja a Qi wireless charging lehetőséget is. A Samsung Galaxy S23 teló USB Type-C (reversible) csatlakozóval érhető el.