Telefontok Samsung Galaxy S22 - Tok, hátlapok

Tokok a Samsung Galaxy S22


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Samsung Galaxy S22 Plus, Samsung Galaxy S22 Ultra, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1035
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Samsung Galaxy S22 – mobil védőtokok széles választéka

Az etuo.hu webes áruházban színvonalas anyagokból legyártott védőtokokat kínálunk, amelyek lehetővé teszik a Samsung Galaxy S22 biztonságos használatát a mindennapokban. Az okostelefont védő tokok óvják a mobil készülék hátlapját a karcolódásoktól és a horzsolástól. A menő tartozékaink között bárki találhat olyan tokot, mely megfelel az egyéniségének és a tetszésének. Azok, akik a visszafogott védőtokokat kedvelik, választhatnak dekoratív, egyszínű termékeink közül. A felhozatalunkban elérhető szilikon védőtokok fiatalosságot tükröznek, időtálló termoplasztikus poliuretán szilikonból (TPU) készülnek, a nyomtatott minta pedig magas színvonalú és ellenáll a fakulással szemben és a horzsolásnak is. A könyvszerűen csukható védőtokok előnye, hogy a kijelzőt is óvják, amíg az okostelefon a táskában vagy a zsebben van. Ahhoz, hogy a smartphone jó sokáig újszerű külalakú legyen, nem elég vele óvatosan bánni – fontos, hogy olyan tartozékokkal lássuk el a mobil készüléket, mely megvédi a mechanikai sérülésektől is. Nincs ez máshogy a Samsung Galaxy S22 smartphone-ok esetében sem. Az etuo.hu webes áruházban számtalan eltérő kialakítású, lenyomatú, színű és stílusú telefon tokot kínálunk, amelyek fantasztikus minőségüknek köszönhetően óvják az okostelefont a karcolódásoktól, horzsolástól és a lerakódott szennyeződés-maradványoktól. A színvonalas tok lehetővé teszi, hogy megvédjük a mobil készüléket, akkor is, ha a kulcsainkkal együtt kerül a hátizsákba vagy a zsebbe.

Kiváló színvonalú telefon tokok a Samsung Galaxy S22-re

A Samsung Galaxy S22 egy kitűnő, trendi smartphone, mely védelmet igényel a mindennapos használat során. Webshopunk felhozatalában többféle Samsung Galaxy S22 tok is megtalálható, így minden vevő rálelhet az ízlését és az igényeit kielégítő okostelefon tokra. A magas színvonalú tartozékok tökéletesen illenek a Samsung Galaxy S22 mobil készülékre, nem csúsznak le róla és nem gátolják a problémamentes használatot sem. Amennyiben az okostelefonon olyan tok van, ami nem kifejezetten az adott okostelefon-típushoz lett legyártva, megtörténhet, hogy a kiegészítő lefedi a vezérlőgombokat vagy a kamerát, és komplikálttá teszi a töltő vagy a fülhallgató csatlakozójának használatát. A felhozatalunkban olyan védőtokok érhetők el, amelyek gondosan kialakított kivágásokkal vannak felszerelve, így a kamera, a hangszóró és a portok is problémamentesen használhatók.

Időtálló védőtokok a Samsung Galaxy S22 mobil készülékre

Termékskálánk számtalan kiváló színvonalú tokot ölel fel, amelyek időtálló és erős védelmet tesznek lehetővé a Samsung Galaxy S22 okostelefon modell számára. Látogatóink több okostelefon modell közül is választhatnak maguknak. Az ütésálló, speciálisan megerősített védőtokok igazán időtálló és erős védelemmel látják el az okostelefont és megfelelnek azok a vevőink számára is, akik gyakran használják a mobil készüléküket túrázás vagy sportolás közben. Az oldalra nyíló védőtokok fő előnye, hogy nem csak az okostelefon hátlapját, hanem a képernyőt is meg tudják védeni. Az etuo.hu webes áruház vásárlóinak körében a legkedveltebb kiegészítők azonban továbbra is a szilikon védőtokok, amelyek erős és rugalmas termoplasztikus poliuretánból, azaz rövidítve TPU-ból vannak gyártva. A szilikon védőtokok csodálatos nyomtatott mintákkal, fotókkal, lenyomatokkal vannak díszítve. A nyomtatott minta színvonalas és ellenállást tanúsít a horzsolásokkal, kopással szemben.

Samsung Galaxy S22 – specifikáció

A Samsung Galaxy S22 egy kitűnő és menő smartphone, melyet a márka rajongói izgatottan várnak. A telefon megjelenése 2022-re lett bejelentve. Az okostelefon dimenziói 146 x 70,5 x 7,6 mm, további előnye pedig, hogy tömege is kicsi, így megállapíthatjuk, hogy egy igazán tenyérbe illő, dekoratív kis modellről van szó. A telefon üveg elő- és hátlappal és fém kerettel rendelkezik, ennek ellenére azonban érdemes tokkal védeni. A telefon képernyőjének átlós mérete 6,1 hüvelyk. A kijelző támogatja a HDR modult, és a környezeti megvilágítást is képes érzékelni, a fényerőt pedig ehhez igazítani. A telefonban Qualcomm Snapdragon 898 processzor található. A kiváló kijelzőt javasolt képernyővédő tartozékokkal, fóliával, üveggel vagy csukható tokkal védeni. Az okostelefonban nem kivehető, Li-Po akkumulátor van, melynek 3800 mAh-s kapacitása lehetővé teszi a hosszantartó használatot. Az akku Fast charging és Qi wireless azaz vezeték nélküli töltési lehetőséggel is rendelkezik.