36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Samsung Galaxy S21 Ultra tokok

Tokok a Samsung Galaxy S21 Ultra


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21 Plus, két teljesen különböző modell

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd
Premium
 
Telefontok Wood Case - cseresznye - mandala>

Telefontok Wood Case - cseresznye - mandala

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Wood Case - amerikai dió>

Telefontok Wood Case - amerikai dió

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst>

Telefontok Graver Case - ezüst

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst - kozmosz>

Telefontok Graver Case - ezüst - kozmosz

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - tengerzöld>

Telefontok Corko Case - tengerzöld

7 090 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - meggy>

Telefontok Corko Case - meggy

7 090 Ft
/ raktáron

 

 

Samsung Galaxy S21 Ultra – megbízható telefon tokok gazdag felhozatala

Azok a felhasználók, akik szeretnék, ha telefonjuk minél tovább újszerű kinézetű és hibátlan maradna, válogathatnak az etuo.hu online shopban található, számos Samsung Galaxy S21 Ultra smartphone-ra illeszkedő telefon tok közül. Mivel a telefon tokok kifejezetten erre a modellre lettek gyártva, nem csúsznak le a készülékről, méretük tökéletes illeszkedést biztosít, a szépen kialakított kivágások pedig lehetővé teszik a telefon problémamentes alkalmazását. A telefon tokok kiemelkedő minőségű és tartós anyagokból lettek gyártva, ennek köszönhetően pedig sokáig tudnak megbízható védelmet biztosítani. Az etuo.hu-nál több típusú telefon tokot is kínálunk, így a legigényesebb felhasználók is találhatnak olyan modellt, mely megfelel az igényeiknek.

Rendkívüli minőségű telefon tokok, gyönyörű kollekciók

Webshopunkban Samsung Galaxy S21 Ultra telefon tokok széles választéka várja a vevőt. A könnyebb áttekinthetőség érdekében a telefon tokokat gyűjteményekbe csoportosítottuk. A telefon tokok elsődleges funkciója, hogy védelmet nyújtanak a készülék számára a karcokkal és a mindennapos alkalmazás során jelentkező elhasználódással szemben, bizonyos esetekben azonban akár a komolyabb külső sérüléseket is meg tudják akadályozni. Az etuo.hu felhozatalában számos, kiemelkedő minőségű és tartós anyagból készült telefon tokkal készültünk a Samsung Galaxy S21 Ultra modell számára. Felhozatalunkban ötletes mintákkal ellátott telefon tokok találhatók – böngészd végig a gazdag felhozatalunkat!

Samsung Galaxy S21 Ultra – specifikáció

A 2021-es év elejére bejelentett okostelefonok egyik gyöngyszeme a Samsung Galaxy S21 Ultra készülék, mely a közkedvelt koreai gyártótól származik. A Samsung Galaxy S21 Ultra egy rendkívüli készülék mindazok a felhasználók számára, akik egy igazi luxustelefont szeretnének, mely kiemelkedik a többi közül és nagyszerű funkciókkal rendelkezik. A telefon Gorilla Glass Victus üveg előlappal, üveg hátlappal és alumínium kerettel rendelkezik. A készülék Android 11, One UI 3.1 OR-t futtat és nyolcmagos Exynos 2100 chipsettel működik, legalábbis az európai piacra készült változata. A készülék belső memóriája verziótól függően 128 GB, 256 GB vagy 512 GB, RAM memóriája pedig 12 GB vagy 16 GB.