Samsung Galaxy S21 Plus tokok

Tokok a Samsung Galaxy S21 Plus


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21 FE 5G, Samsung Galaxy S21 Ultra, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1101
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Samsung Galaxy S21 Plus – smartphone tokok gazdag felhozatala

A Samsung Galaxy S21 Plus okostelefont számos rendkívüli funkcióval látta el az ismert gyártó, melynek köszönhetően az okostelefon nagy közkedveltségre számíthat a vevők körében. Azok, akik ez a modell megvásárlása mellett teszik le voksukat, biztosan szeretnék, ha az okostelefonjuk sokáig újszerűen nézne ki. Az etuo.hu webshopban tudunk erre egy tökéletes megoldást! Olyan erős, kifogástalan minőségű okostelefon tokokat kínálunk, melyek nem csak hasznosak, de igazán mutatósak és igényes kidolgozásúak is. A telefon tokok garantálják a precíz illeszkedést a Samsung Galaxy S21 Plus modellre – amellett, hogy méretük tökéletesen illeszkedik a készülék dimenzióihoz és nem csúsznak le, a gondosan kialakított kivágások azt is lehetővé teszik, hogy minden funkciót és elemet problémamentesen tudjunk használni.

Rendkívüli minőségű anyagokból gyártott, tartós smartphone tokok

A korszerű, érintőkijelzős okostelefonokat a rendkívüli funkciók és a magasfokú érzékenység jellemzi. Webshopunkban olyan smartphone tokokat kínálunk, melyek erős és tartós anyagokból készülnek és megóvjak a készüléket a mindennapos alkalmazás során keletkező kisebb külső sérülésekkel szemben. Online shopunk legközkedveltebb termékei a szilikon okostelefon tokok, melyek csúcsminőségű termoplasztikus poliuretánból készülnek, rugalmasak és szép mintákkal vannak kiegészítve.

Samsung Galaxy S21 Plus – specifikáció

A Samsung Galaxy S21 Plus a gyártó egyik modern, 2021 februárjára bejelentett okostelefonmodellje, az S21 szériából. A divatos színekben gyártott, korszerű kinézetű smartphone Single SIM (Nano-SIM és/vagy eSIM) vagy Dual SIM (Nano-SIM és dual stand-by) változatban érhető el és támogatja a Samsung Pay (Visa, MasterCard) rendszert is. A készülék Android 11, One UI 3.1 OR-t futtat. Az okostelefon európai piacra gyártott változatában octa-core Exynos 2100 chipset található. A nagyszerű smartphone két változatban is elérhető: 128 GB 8 GB RAM és 256 GB 8 GB RAM. A készülék Li-Po akkumulátorának kapacitása 4800 mAh. A fantasztikus akkumulátor Fast charging 25 W, USB Power Delivery 3.0, Fast Qi/PMA wireless charging 15 W és reverse wireless charging 4,5 W modulokkal is rendelkezik.