36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Samsung Galaxy S21 tokok

Tokok a Samsung Galaxy S21


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Samsung Galaxy S21 Plus, Samsung Galaxy S21 Ultra, két teljesen különböző modell

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd
Premium
 
Telefontok Wood Case - cseresznye - mandala>

Telefontok Wood Case - cseresznye - mandala

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Wood Case - amerikai dió>

Telefontok Wood Case - amerikai dió

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - meggy>

Telefontok Corko Case - meggy

7 090 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst>

Telefontok Graver Case - ezüst

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst - kozmosz>

Telefontok Graver Case - ezüst - kozmosz

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - tengerzöld>

Telefontok Corko Case - tengerzöld

7 090 Ft
/ raktáron
 
Telefon tok Flip Fantastic - farkas>

Telefon tok Flip Fantastic - farkas

5 490 Ft
/ nincs raktáron

 

 

Samsung Galaxy S21 – okostelefon tokok széleskörű felhozatala

A Samsung Galaxy S21 smartphone tulajdonosai tudják, mennyire fontos az okostelefon védelme a különböző külső sérülésekkel szemben. Az etuo.hu online shop felhozatalában rengeteg olyan smartphone tok található, mely szépen illeszkedik a Samsung Galaxy S21 modellre, és amellett, hogy rendkívül hasznos, igazán divatos is. Az online shopunkban található okostelefon tokok kiemelkedő minőségű, erős anyagokból készülnek. Az okostelefon tokok óvjak a smartphone-t a karcokkal és az elhasználódással szemben. Igényes, modern kidolgozásuknak köszönhetően jól mutatnak az eszközön, gazdag felhozatalunkban pedig minden vevő találhat olyan kiegészítőt, mely tökéletesen illik az ízléséhez és a szükségleteihez.

Kiemelkedő minőség és megbízható védelem - Samsung Galaxy S21

Az etuo.hu webshopban számos telefon tok található a Samsung Galaxy S21 modellre. A szilikon telefon tokok hatalmas közkedveltségnek örvendenek, ugyanis óvjak az okostelefon hátlapját és oldalait a folyamatos alkalmazás során, és rendkívül jól mutatnak az eszközön. A telefon tokok kifogástalan minőségű termoplasztikus poliuretán szilikonból készülnek, ami lehetővé teszi a hosszú élettartamot. A Samsung Galaxy S21 készülékre tervezett okostelefon tok tökéletes illeszkedést biztosít, az alkalmazás során nem csúszik le és nem mozdul el az okostelefonon, valamint nem takarja le a készülék fontos komponenseit – a portokat, gombokat, képernyőt vagy a kameranyílást sem. A telefon tokok szép grafikákkal és gyönyörű, kiemelkedő minőségű képekkel vannak díszítve, de olyan mutatós modelleket is kínálunk, melyek visszafogottak és egyszínűek.

Samsung Galaxy S21 – specifikáció

A Samsung Galaxy S21 smartphone megjelenése 2021 februárjára lett bejelentve. Az okostelefon dimenziója 151,7 x 71,2 x 7,9 milliméter, tömege pedig 171 gramm. A beépített Corning Gorilla Glass Victus képernyővédelem ellenére is tanácsolt az okostelefont egy kiemelkedő minőségű tokkal ellátni, hiszen kerete és hátlapja műanyagból készült. A készülék víz- és porállósági fokáról az IP68 jelzés tanúskodik. A legújabb Samsung készülék természetesen a pillanatnyilag legmodernebb, Android 11, One UI 3.1 OR-t futtatja. Az okostelefon problémamentes működését az octa-core Exynos 2100 chipset garantálja.