36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Samsung Galaxy S20 Ultra tokok

Tokok a Samsung Galaxy S20 Ultra


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 FE, Samsung Galaxy S20 Plus, két teljesen különböző modell

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd
Premium
 
Telefontok Wood Case - cseresznye - mandala>

Telefontok Wood Case - cseresznye - mandala

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Wood Case - amerikai dió>

Telefontok Wood Case - amerikai dió

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - meggy>

Telefontok Corko Case - meggy

7 090 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - tengerzöld>

Telefontok Corko Case - tengerzöld

7 090 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst>

Telefontok Graver Case - ezüst

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst - kozmosz>

Telefontok Graver Case - ezüst - kozmosz

7 390 Ft
/ raktáron

 

 

Samsung Galaxy S20 Ultra – okostelefon tokok gazdag kínálata

A Samsung Galaxy S20 Ultra telefont számos kiváló funkcióval látta el a Samsung, melynek köszönhetően a telefon nagy népszerűségre számíthat a felhasználók körében. Azok, akik ez a modell megvásárlása mellett döntenek, biztosan szeretnék, ha telefonjuk sokáig újszerűen nézne ki. Az etuo.hu online áruházban ismerjük a tökéletes megoldást! Olyan erős, csúcsminőségű telefon tokokat kínálunk, melyek nem csak hasznosak, de igazán mutatósak és igényesek is. A tokok garantálják a precíz illeszkedést a Samsung Galaxy S20 Ultra modellre – amellett, hogy méretük tökéletesen illeszkedik a készülék méretéhez és nem csúsznak le, a gondosan kialakított nyílások azt is lehetővé teszik, hogy minden funkciót és elemet zavartalanul tudjunk használni.

Kiváló minőségű anyagokból gyártott, tartós okostelefon tokok

A modern, érintőképernyős telefonokat a kiváló funkciók és a magasfogú érzékenység jellemzi. A telefon tokok lehetővé teszik, hogy a telefon hátlapja sokáig megtartsa újszerű kinézetét és ne csökkenjen sokat eredeti értéke. Online áruházunkban olyan okostelefon tokokat kínálunk, melyek erős és tartós anyagokból készülnek és megvédik a készüléket a mindennapi használat során keletkező kisebb mechanikai sérülésekkel szemben. Webáruházunk legnépszerűbb termékei a szilikon telefon tokok, melyek magas minőségű TPU-ból készülnek, rugalmasak és szép lenyomatokkal vannak kiegészítve. Az egyszerű dizájn kedvelői az egyszínű telefon tokok közül válogathatnak, míg azok, akik szeretik a színeket és a vidám mintákat, számos nyomtatott modell közül választhatnak.

Samsung Galaxy S20 Ultra – specifikáció

A Samsung Galaxy S20 Ultra gyártó korszerű, 2020-ra bejelentett telefonmodellje. A divatos színekben gyártott, ultramodern kinézetű okostelefon Single SIM (Nano-SIM) vagy Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban érhető el és támogatja a Samsung Pay rendszert is. A készülék Android 10.0; One UI 2 operációs rendszert futtat. A telefonban nyolcmagos Exynos 990 processzor található. A nagyszerű okostelefon két változatban is elérhető: 128GB 12GB RAM és 512GB 16GB RAM. A készülék Li-Po akkumulátorának kapacitása 5000 mAh. A telefon nem rendelkezik 3,5 milliméteres jack csatlakozóval.