36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Samsung Galaxy S20 Plus tokok

Tokok a Samsung Galaxy S20 Plus


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 FE, Samsung Galaxy S20 Ultra, két teljesen különböző modell

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd
Premium
 
Telefontok Wood Case - cseresznye - mandala>

Telefontok Wood Case - cseresznye - mandala

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Wood Case - amerikai dió>

Telefontok Wood Case - amerikai dió

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - tengerzöld>

Telefontok Corko Case - tengerzöld

7 090 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst>

Telefontok Graver Case - ezüst

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst - kozmosz>

Telefontok Graver Case - ezüst - kozmosz

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - meggy>

Telefontok Corko Case - meggy

7 090 Ft
/ raktáron

 

 

Samsung Galaxy S20 Plus – megbízható tokok széleskörű kínálata

Azok a felhasználók, akik örülnének, ha új okostelefonjuk sokáig újszerű és funkcionális maradna, választhatnak az etuo.hu webáruházban található számos, Samsung Galaxy S20 Plus telefonra illeszkedő telefontok közül. Mivel a védőtartozékok kifejezetten erre a modellre lettek tervezve, nem esnek vagy csúsznak le a készülékről, a nagy gonddal kialakított, precíz kivágások pedig lehetővé teszik a telefon zavartalan használatát. A tokok magas minőségű anyagokból készülnek, ennek köszönhetően pedig képesek sokáig megfelelő védelmet biztosítani a készülék számára. Az etuo.hu online áruházban több, különböző stílusú tokot is kínálunk, így a legigényesebb felhasználók is találhatnak olyan tartozékot, mely kiválóan megfelel az elvárásaiknak.

Kiváló minőségű Samsung Galaxy S20 Plus tokok

A mobiltokok rendkívül hasznos telefontartozékok, hiszen megvédik a Samsung Galaxy S20 Plus készülékeket a kisebb sérülésektől, karcolásoktól és a mindennapi használat során fellépő kopástól, de akár a komolyabb sérüléseket, károkat is megakadályozhatják vagy minimalizálhatják az esélyüket. Az etuo.hu webáruházban található szilikonos tokok előnye, hogy tartós anyagból, úgynevezett TPU-ból készülnek, mely tartósabb, erősebb és rugalmasabb a hagyományos szilikonnál. Az egyszínű tokok előnye, hogy igazán visszafogottak, elegánsak, és nem változtatnak sokat a Samsung Galaxy S20 Plus modern kinézetén. A színes, masszív tokok elvonják a figyelmet a készülék kialakításáról, a fehér vagy fekete szilikon tok azonban a megbízható védelem mellett rendkívül visszafogott, szép és modern megjelenést biztosít a Galaxy S20 Plus számára.

Samsung Galaxy S20 Plus – specifikáció

A Samsung Galaxy S20 Plus a gyártó legmodernebb telefonja, és az S-széria 2020-as vezető modellje. A telefon mérete 161,9 x 73,7 x 7,8 milliméter. A készülék Dual SIM, GSM+GSM, Dual VoLTE nyílásokkal rendelkezik. A Galaxy S20 Plus telefon Android v10 (Q) operációs rendszert futtat és Samsung Exynos 9 Octa 990 processzorral működik. A kiváló okostelefon 256 GB belső tárhellyel és 8 GB RAM memóriával van ellátva. A telefon kiemelkedő karakterisztikákkal ellátott kamerákkal van felszerelve, rendelkezik ujjlenyomat leolvasóval és számos olyan nagyszerű funkcióval, melyek az év egyik legütősebb modelljévé teszik a Samsung Galaxy S20 Plus-et.