CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Samsung Galaxy S20 FE - Tok, hátlapok

Tokok a Samsung Galaxy S20 FE


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 Plus, Samsung Galaxy S20 Ultra, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1094
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Samsung Galaxy S20 FE – telefon tokok teljeskörű választéka

Azok a felhasználók, akik örülnének, ha új smartphone-juk sokáig újszerű és funkcionális maradna, választhatnak az etuo.hu webshopban található számos, Samsung Galaxy S20 FE mobilra illeszkedő telefon tok közül. Mivel a védőtartozékok speciálisan erre a típusra lettek tervezve, nem esnek vagy csúsznak le az eszközről, a nagy odafigyeléssel kialakított, precíz kivágások pedig lehetővé teszik a telefon zavartalan használatát. A tokok csúcsminőségű anyagokból készülnek, ennek köszönhetően pedig képesek sokáig megfelelő védelmet biztosítani az eszköz számára. Webáruházunk olyan széles választékkal készült, mely lehetővé teszi, hogy mindenki találjon az igényeinek megfelelő tartozékokat okostelefonjára.

Fantasztikus minőségű Samsung Galaxy S20 FE tokok

A mobil tokok rendkívül hasznos tartozékok, hiszen megvédik a Samsung Galaxy S20 FE eszközöket a kisebb károktól, kopástól és a mindennapos használat során fellépő karcolásoktól, de akár a komolyabb sérüléseket, károkat is megakadályozhatják vagy lecsökkenthetik az esélyüket. Az etuo.hu webshopban található szilikonos tokok előnye, hogy hosszú élettartamú anyagból, úgynevezett termoplasztikus poliuretánból készülnek, mely tartósabb, rugalmasabb és erősebb, mint a hagyományos szilikon. Az egyszínű telefon tokok előnye, hogy igazán letisztultak, mutatósak, és nem változtatnak sokat a Samsung Galaxy S20 FE korszerű kinézetén.

Samsung Galaxy S20 FE – specifikáció

A Samsung Galaxy S20 FE a gyártó legmodernebb telefonja, és az S-széria 2020-as legújabb típusa, melynek megjelenése októberre lett bejelentve. A telefon mérete 159,8 x 74,5 x 8,4 milliméter. Az eszköz Single SIM (Nano-SIM és/vagy eSIM) vagy Hybrid Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban érhető el. A Galaxy S20 FE telefon Android 10, One UI 2.5 operációs rendszert futtat és nyolcmagos Exynos 990 (7 nm+) chipsettel működik. A fantasztikus smartphone verziótól függően 128 GB vagy 256 GB belső tárhellyel és 6 GB RAM memóriával van felszerelve. A telefon kiemelkedő karakterisztikákkal ellátott kamerákkal van ellátva, rendelkezik ultraszonikus, képernyő alatti ujjlenyomat leolvasóval és számos olyan remek funkcióval, melyek az év egyik kiváló típusává teszik a Samsung Galaxy S20 FE-t.