CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Samsung Galaxy S20 - Tok, hátlapok

Tokok a Samsung Galaxy S20


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Samsung Galaxy S20 FE, Samsung Galaxy S20 Plus, Samsung Galaxy S20 Ultra, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1094
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Samsung Galaxy S20 – telefon tokok széleskörű kínálata

A Samsung Galaxy S20 okostelefon tulajdonosai tudják, mennyire fontos a telefon védelme a különböző mechanikai sérülésekkel szemben. Az etuo.hu webáruház kínálatában rengeteg olyan okostelefon tok található, mely precízen illeszkedik a Samsung Galaxy S20 modellre, és amellett, hogy rendkívül hasznos, igazán divatos kiegészítő is. A webáruházunkban található telefon tokok minőséges és erős anyagokból készülnek, ennek köszönhetően pedig kielégítő védelmet biztosítanak a folyamatos használat során veszélyt jelentő apróbb sérülésekkel szemben. A telefon tokok védik az okostelefont a karcolásokkal és a kopással szemben. Igényes, korszerű kialakításuknak köszönhetően jól mutatnak a készüléken, gazdag kínálatunkban pedig minden látogató találhat olyan kiegészítőt, mely tökéletesen illik az ízléséhez.

Minőséges és megbízható védelem - Samsung Galaxy S20

Az etuo.hu online áruházban számos tok található a Samsung Galaxy S20 modellre. A szilikon tokok hatalmas népszerűségnek örvendenek, ugyanis védik a telefon hátlapját és oldalait a folyamatos használat során, és rendkívül jól mutatnak a készüléken. A tokok csúcsminőségű TPU szilikonból készülnek, ami lehetővé teszi a hosszú élettartamot, a karakterisztikák jelentős romlása nélkül. A tokok szép grafikákkal és gyönyörű, minőséges fotókkal vannak díszítve, de olyan elegáns modelleket is kínálunk, melyek visszafogottak és egyszínűek. A tok a használat során nem mozdul el és nem csúszik le a telefonról. A Samsung Galaxy S20 készülékre tervezett telefon tok tökéletes illeszkedést biztosít és nem takarja le a készülék fontos komponenseit – a csatlakozókat, kijelzőt vagy a kameranyílást.

Samsung Galaxy S20 – specifikáció

A Samsung Galaxy S20 okostelefon megjelenése 2020 áprilisára várható. A telefon mérete 152 x 68 x 7,9 milliméter, súlya pedig 164 gramm. A telefon Single SIM (Nano-SIM) vagy Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban érhető el és támogatja a Samsung Pay rendszert is. A beépített Gorilla Glass 6 védelem ellenére is érdemes a telefont további, minőséges védőtokokkal ellátni. A készülék víz- és porállósági fokáról az IP68 tanúsítvány ad bizonylatot. A telefon zavartalan működését a nyolcmagos Exynos 990 processzor garantálja. A legújabb Samsung készülék természetesen a pillanatnyilag legkorszerűbb, Android 10.0; One UI 2 operációs rendszert futtatja.