36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Samsung Galaxy S10 5G tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Samsung Galaxy S10 5G – telefon tokok széleskörű kínálata az etuo.hu online áruházban

A telefon tokok igen népszerű GSM-tartozékoknak számítanak, ami nem is meglepő, hiszen nagyszerűen óvják a telefont a fizikai sérülésektől, emellett pedig segítenek a tulajdonosnak abban is, hogy a saját ízlésére szabja az eszközt. A Samsung Galaxy S10 5G egy kiváló készülék, melyet elegáns kialakítás, kiváló funkciók és letisztult vonalvezetés jellemez. A telefon használatát még biztonságosabbá és kényelmesebbé tehetjük, ha megfelelő telefon tokkal látjuk el, mely tökéletesen illeszkedik és minőséges anyagokból készült. A precíz illeszkedés nagyon fontos, hiszen ha nem megfelelő tok van az eszközön, a mindennapi használat zavarttá válhat és a megfelelő védelem sem garantált. Online áruházunkban kiváló minőségű tokok találhatók a Samsung Galaxy S10 5G készülékmodellre, melyek stílusosak és megbízható védelmet nyújtanak.

Tartós, minőséges telefon tokok

A széles választéknak köszönhetően minden látogató találhat olyan tokot, mely megfelel az elvárásainak. A minőséges anyagokból készült tokok jelentősen lecsökkentik a fizikai sérülések fellépésének kockázatát. Egy jó tok divatos, és védi az eszközt a kopással és a karcolásokkal szemben, valamint a portól és a szennyeződésektől is óvja. A praktikus mobiltartozékok lehetőséget nyújtanak a felhasználónak arra, hogy telefonját a saját stílusára szabja. A gondos kidolgozásnak és a minőséges anyagoknak köszönhetően a tokokat hosszú ideig lehet zavartalanul használni, és az eszközt is biztonságban tudhatjuk a mindennapi használat során.

Samsung Galaxy S10 5G – specifikáció

A Samsung Galaxy S10 5G egy nagyszerű, elegáns kialakítású készülék, mely 2019 áprilisában jelent meg. Az eszköz mérete 162,6 x 77,1 x 7,9 milliméter, és 198 grammot nyom. A telefon Single SIM (Nano-SIM) és Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban is elérhető, valamint a Samsung Pay rendszert is támogatja. A telefonon Android 9.0 (Pie) operációs rendszer fut, mely Android 10-re frissíthető. A zavartalan működésről a nyolcmagos Exynos 9820 (8 nm) processzor gondoskodik. A modell rendelkezik 3,5 milliméteres jack csatlakozóval, ami a fül- és fejhallgatók kiválasztása során fontos információ.