Samsung Galaxy Note 20 Ultra tokok

Tokok a Samsung Galaxy Note 20 Ultra


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Samsung Galaxy Note 20, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1101
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Samsung Galaxy Note 20 Ultra – fantasztikus, modellre szabott telefon tokok

A Samsung Galaxy Note 20 Ultra egy korszerű okostelefon, mely a többi korszerű mobil eszközhöz hasonlóan érzékeny a kopással, karcolásokkal szemben. Az etuo.hu online boltban rengeteg fantasztikus tartozék és telefon tok található az egyre populárisabb Galaxy modellekre. Ezek a telefon tokok úgy lettek kidolgozva, hogy hibátlanul illeszkedjenek a Samsung Galaxy Note 20 Ultra méretéhez, irányítógombjaihoz, portjaihoz és kamerájához. A trendi tokok nem csak megbízható védelmet nyújtanak, de igazán dekoratív kiegészítők is, melyek stílusos kinézetet kölcsönöznek a modellnek.

Stílusos, elsőrendű tokok a Samsung Galaxy Note 20 Ultra telefonra

A korszerű, csúcsminőségű tokokat úgy alakítják ki a gyártók, hogy azok ne zavarják az okostelefon mindennapi használatát. Napjainkban a telefon tokok már elengedhetetlen kiegészítőnek számítanak és el sem tudjuk nélkülük képzelni a készülékeket. Az online boltunkban megtalálható tokok hibátlanul illeszkednek az adott Samsung Galaxy modellre és megbízható védelmet nyújtanak a kisebb fizikai károkkal szemben. Az elsőrendű tokoknak köszönhetően a Samsung Galaxy Note 20 Ultra luxustelefon sokáig újszerű marad, értéke pedig nem csökken jelentősen. Legpopulárisabb termékeink a szilikonból készült tokok, melyek elsőrendű termoplasztikus poliuretánból készülnek, és stílusos színekben kaphatók.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra – specifikáció

A Samsung Galaxy Note 20 Ultra megjelenését 2020-ra jelentette be a gyártó. Az egyszerű, letisztult, szögletes kidolgozás a mobil eszközt minden korosztály számára vonzóvá teszi. Az okostelefonon Android 10, One UI 2.5 operációs rendszer található, mely lehetővé teszi a legtöbb korszerű alkalmazás zavartalan használatát. A gyártó nyolcmagos Exynos 990 (7 nm+) processzort épített a mobil eszközbe, mely lehetővé teszi az okostelefon akadálymentes használatát. A telefon mérete 164,8 x 77,2 x 8,1 milliméter, és 208 grammot nyom, ami egy kicsit nehezebbé teszi, mint a hasonló modellek. A telefon Gorilla Glass Victus elő- és hátlappal rendelkezik, ennek ellenére azonban érdemes egy minőséges tokkal ellátni, nem csak a maximális biztonság, hanem a kényelmesebb használat érdekében is.