Samsung Galaxy Note 20 tokok

Tokok a Samsung Galaxy Note 20


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Samsung Galaxy Note 20 Ultra, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1101
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Samsung Galaxy Note 20 – megbízható tokok széleskörű választéka

Azok a vásárlók, akik örülnének, ha új okostelefonjuk sokáig újszerű maradna, választhatnak az etuo.hu online boltban található rengeteg, Samsung Galaxy Note 20 telefonra illeszkedő telefon tok közül. Mivel a védőtartozékok kifejezetten erre a modellre lettek gyártva, nem esnek vagy csúsznak le a mobil eszközről, a pontos kivágások pedig lehetővé teszik az okostelefon zavartalan használatát. A tokok csúcsminőségű anyagokból készülnek, ennek köszönhetően pedig sokáig megfelelő védelmet tudnak biztosítani a mobil eszköz számára.

Fantasztikus minőségű Samsung Galaxy Note 20 tokok

A mobil tokok kifejezetten hasznos telefontartozékok, hiszen megóvjak a Samsung Galaxy Note 20 készülékeket a sérülésektől, kopástól és a karcolásoktól, de akár a komolyabb sérüléseket, károkat is megakadályozhatják vagy minimalizálhatják az esélyüket. Az etuo.hu online boltban található szilikonos tokok előnye, hogy tartós anyagból, úgynevezett termoplasztikus poliuretánból készülnek, mely tartósabb, erősebb és rugalmasabb a hagyományos szilikonnál. Az egyszínű tokok előnye, hogy igazán visszafogottak, mutatósak, és nem változtatnak sokat a Galaxy Note 20 korszerű kinézetén. A színes tokok elvonják a figyelmet a mobil eszköz kidolgozásáról, a fehér vagy fekete szilikon tok azonban a megbízható védelem mellett kifejezetten visszafogott, szép és korszerű megjelenést biztosít a Galaxy Note 20 számára.

Samsung Galaxy Note 20 – specifikáció

A Samsung Galaxy Note 20 a gyártó legkorszerűbb telefonja, és 2020-as széria egyik vezető modellje. Az okostelefon mérete 161,6 x 75,2 x 8,3 milliméter. A mobil eszköz Single SIM (Nano-SIM és/vagy eSIM) vagy Hybrid Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban érhető el és Samsung Pay (Visa, MasterCard) modullal is rendelkezik. A Galaxy Note 20 telefon Android 10, One UI 2.5 operációs rendszert futtat és globális verziója Exynos 990 (7 nm+) processzorral működik. A fantasztikus okostelefon 256 GB belső memóriával és 8 GB RAM-mal van ellátva. Az okostelefon kiemelkedő kamerákkal van felszerelve, rendelkezik ujjlenyomat leolvasóval és rengeteg olyan pazar funkcióval, melyek az év egyik legütősebb okostelefonjává teszik a Samsung Galaxy Note 20-at.