Samsung Galaxy Note 10 tokok

Tokok a Samsung Galaxy Note 10


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Samsung Galaxy Note 10 Lite, Samsung Galaxy Note 10 Plus, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1101
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Válassz egy márkás, minőségi telefontokot a Samsung Galaxy Note 10 okostelefonodra

Számodra az egyszínű, hagyományos telefontokok az igazán vonzóak, vagy esetleg inkább a fiatalos, színes mobiltokokat kedveled? Sokan kedvelik mind a műanyag telefon tokokat, mind a rugalmas és erős szilikont. Te melyiket választod? Vagy inkább a prémium bőrre esik a választásod? Nálunk, az etuo.hu-n a mobil védőtokok széles kínálatában megleled bármelyiket! Egy erős műanyag telefon védőtokot szeretnél a Samsung Galaxy Note 10 készülékedre, vagy egy divatos, színes nyomatos tokot, amit grafikák, képek, festmény-utánzatok vagy feliratok díszítenek, webáruházunk kínálatában megtalálod a személyiségedhez illő mobiltokot.

Milyen előnyökkel bírnak a Samsung Galaxy Note 10 telefontokok?

A Samsung Galaxy Note 10 mobiltelefonnak szüksége van hatékony és profi telefontokra a hétköznapokon is. Fiatalos, bulizós vagy vicces telefontokra vágysz, esetleg egy üzleties megjelenést kölcsönző mobiltokot keresel? Válassz egy megbízható és profi telefon védőtokot az etuo.hu mobiltelefon tok webáruház kínálatában! Az etuo.hu mobiltok kínálatában sokféle telefontokot találsz prémium, minőségi kivitelben, hogy meglelhesd a neked leginkább tetsző és a Samsung Galaxy Note 10 telefonodat hatékonyan védelmező mobiltokot. Megfelelő védőtok nélkül még a Samsung Galaxy Note 10 készülék tokja is hamar tele lesz karcolódásokkal, kopásnyomokkal, köszönhetően a mindennapos használatnak. Az online boltunk kínálatában mindegyik tartós, megbízható mobiltokokra egyaránt igaz, hogy szinte bizonyosan képesek lesznek megóvni a szeretett Note 10-esedet a hétköznapi, gyakori sérülésektől.

Miért közkedveltek a Samsung Galaxy Note 10 okostelefonok?

A Galaxy Note 10 és Note 10+ számítanak a Samsung zászlóshajójának 2019-ben. A Note 10 igazi innovációs csúcsteljesítmény és valódi hordozható számítógép, kiváltképpen a 10+ amely a 12 GB RAM-mal és fél terrabájt belső tárhelyével már inkább egy laptop teljesítményét ígéri, mint egy mobilét. A Samsung Dex-nek hála, a Note 10 és 10+ tényleg központi számítógépként funkcionálhat, hiszen könnyedén ráköthető monitor, billentyűzet és egér is. Ha pedig mobilként akarjuk használni, akkor sem szorulunk feltétlenül az érintőkijelző használatára: a Note sorozatban megszokott S Pennel immáron a képernyő érintése nélkül is vezérelhetjük a telefonunkat!