Samsung Galaxy M53 5G tokok

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1101
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Samsung Galaxy M53 5G – szenzációsan minőséges és masszív mobil tokok

Az etuo.hu okostelefon kiegészítőket forgalmazó online shop felhozatalában eltérő dizájnú mobil tokok vásárolhatók meg, amelyek effektív védelmet biztosítanak a Samsung Galaxy M53 5G számára a mindennapi használat során. A könnyebb böngészhetőségért az okostelefon tokokat gyűjteményekre bontottuk, így a látogatók böngészhetnek a nekik tetsző, hasonló kialakítású és azonos témát képviselő tokok közül. A tokok szenzációsan minőséges anyagokból vannak előállítva és úgy lettek megtervezve, hogy maradéktalanul passzoljanak a Samsung Galaxy M53 5G okostelefonra, emellett pedig lehetővé tegyék a kényelmes és funkcionális használatot is. A Samsung Galaxy M53 5G egy szenzációs funkciókkal ellátott, mutatós mobil, egy ilyen nagyszerű mobil készüléket pedig rá illő mobil tokkal tanácsos ellátni, mely esélyessé teszi a hosszas, problémamentes használatot és az újszerű külalak megőrzését. A ízléses és népszerű szilikon tokok és hátlapok nívós, elasztikus termoplasztikus poliuretánból (rövidítve: TPU) vannak előállítva és megvédik a mobil hátlapját és oldalait a karcoktól, kopástól és az esés, ütés során jelentkező külső és belső károktól.

Mobil tokok bőséges felhozatala a Samsung Galaxy M53 5G okostelefon modellre

Az etuo.hu okostelefonos online shop felhozatalában olyan szép és hasznos tokok is elérhetők, amelyek védelmet biztosítanak a Samsung Galaxy M53 5G mobil számára a kopással, karcolásokkal, súrlódással szemben. A felhozatalunkban elérhető, szilikonból készült mobil tokok nem csak hasznosak, de kapósak, elegánsak, trendi kidolgozásúak és mutatósak is. A TPU-ból gyártott tokjaink egyszínűek vagy gyönyörű vektorrajzokkal vannak dekorálva. A vevők tehát egyszínű mobil tokok és mintás modellek közül is választhatnak, attól függően, hogy szerényebb vagy vidámabb tokot szeretnének. A terjedelmes szín- és mintaválasztéknak köszönhetően minden vevőnk találhat a preferenciáinak megfelelő tokot. Online shopunkban fotó tokokat is biztosítottunk, amelyek csinos, a hátlapra nyomtatott képekkel vannak dekorálva. A témák választéka rendkívül tág, több ágat is felölel. A felhozatalunkban rendelkezésre álló mobil tokok olyan nyomatokkal vannak ellátva, amelyek ellenállást tanúsítanak a súrlódással és a fakulással szemben is, így sokáig mutatósak és frissek lesznek.

Miért vásárolj tokot Samsung mobilodra?

Védd meg magad a plusz költségektől és a stressztől, és válassz még időben egy nívós okostelefon tokot Samsung Galaxy M53 5G mobil készülékedre! Ugyan mindenki figyelmesen bánik az okostelefonjával, balesetek bármikor előfordulhatnak. Hiába a garancia, ha kiejted a kezedből az okostelefonod és károsodás éri, a javítás bizony nem lesz kedvező árú. A legtöbb vevő a képernyőt félti, azt viszont fontos tudni, hogy eséskor, vagy ha a telefont nagyobb ütés éri, a mobil belső elemei is könnyen károsodhatnak, ha a mobil nincs egy nívós tokkal ellátva, mely tompítja az ütés erejét. A tokok jó befektetést jelentenek, hiszen olcsón kaphatók, ezzel szemben pedig sok pénzt és időt takaríthatnak meg a felhasználónak. A csukható tokok bankkártyák és egyéb dokumentumok tárolására is jók, hiszen belső zsebecskékkel vannak ellátva, így többfunkciós szerepet töltenek be. Javasolt és tanácsos is olyan modellt választani, mely nívós környezetbarát bőrből, masszív és hosszú élettartamú termoplasztikus poliuretánból (rövidítve: TPU) vagy más minőséges anyagból lett gyártva.

Samsung Galaxy M53 5G – specifikáció

A Samsung Galaxy M53 5G egy trendi és aktuális mobil, melynek megjelenése 2022 áprilisára lett bejelentve. A mobil dimenziói 164,7 x 77 x 7,4 milliméter, és viseli a Samsung modellek megszokott jellegzetességeit. A Samsung Galaxy M53 5G mobil tömege megközelítőleg 176 gramm. A mobil Hybrid Dual SIM (Nano-SIM és dual stand-by) kártyanyílással rendelkezik. A mobilba gyártó MediaTek MT6877 Dimensity 900 (6 nm) processzort szerelt. A mobil 128 GB / 256 GB belső tárhellyel rendelkezik. A belső memória bővítésére is van lehetőség, ugyanis a telefon rendelkezik microSDXC kártyanyílással. A mobil RAM memóriája nem kevesebb, mint 6 GB / 8 GB! A mobil Suer AMOLED képernyővel rendelkezik, melynek átlója 6,7 inch és 16 M színárnyalat megjelenítésére alkalmas. Az okostelefon megközelítőleg 85,3% screen to body aránnyal rendelkezik. A képernyő rezolúciója 1080 x 2408 pixel, 394 ppi denzitással. A képernyő Corning Gorilla Glass 5 védelemmel lett erősebbé téve.