36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Samsung Galaxy M31s tokok

Tokok a Samsung Galaxy M31s


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Samsung Galaxy M31, két teljesen különböző modell

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd
Premium
 
Telefontok Wood Case - cseresznye - mandala>

Telefontok Wood Case - cseresznye - mandala

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Wood Case - amerikai dió>

Telefontok Wood Case - amerikai dió

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - meggy>

Telefontok Corko Case - meggy

7 090 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst>

Telefontok Graver Case - ezüst

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst - kozmosz>

Telefontok Graver Case - ezüst - kozmosz

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - tengerzöld>

Telefontok Corko Case - tengerzöld

7 090 Ft
/ raktáron

 

 

Samsung Galaxy M31s – telefon tokok teljeskörű árukínálata

A Samsung Galaxy M31s egy pazar okostelefon, mely kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkezik. A korszerű mobil eszköz egyik nagy előnye a szép, letisztult design. Egy ilyen nagyszerű mobil készüléket mindenképp javasolt megvédeni a külső károktól, ezért árukínálatunkban olyan tokok is megtalálhatók, melyek optimálisan illeszkednek a Samsung Galaxy M31s modellre, nem csúsznak le és nem takarják el az okostelefon fontos elemeit. Fontos felhívni a figyelmet arra, hogy a Samsung Galaxy M31s modell nem keverendő össze az M31 modellel, hiszen a két telefon kidolgozása eltérő, ezért más-más tokok lesznek szükségesek rájuk. Csak a pontosan illeszkedő tokok teszik lehetővé a zavartalan használatot.

Széleskörű felhozatal, megbízható védelem és magas minőség

Az etuo.hu webshop teljeskörű árukínálatában több tok is található a Samsung Galaxy M31s okostelefonra, mely optimálisan illeszkedik a mobil eszköz kidolgozásához és méretéhez. A tokok egyszínű verzióban vagy különböző, nyomtatott mintákkal is elérhetők. A nyomtatott minta elsőrendű, nem fakul és nem kopik, így sokáig szép marad. A tokok kiváló minőségű anyagokból készülnek. Az egyik leggyakrabban alkalmazott anyag a termoplasztikus poliuretán, mely a hagyományos szilikonnal szemben kevésbé deformálódik és nem sárgul el az idő múlásával. A matt felületű tokokon kevésbé látszanak meg az ujjlenyomatok, viszont gyönyörűen mutatnak rajtuk a minták.

Samsung Galaxy M31s – specifikáció

A Samsung Galaxy M31s a Samsung egyik legújabb, korszerű okostelefonja, melyet 2020 augusztusában dobott piacra a gyártó cég. Az okostelefon mérete 159,3 x 74,4 x 9,3 milliméter. A mobil eszköz Single SIM és Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) verzióban is elérhető. Az okostelefon 3,5 milliméteres mini jack aljzattal van felszerelve, ami lehetővé teszi a legtöbb fülhallgató csatlakoztatását. A nagyszerű Samsung Galaxy M31s telefon számára a hosszan tartó funkcionalitás érdekében javasolt már a megvásárlást követően, vagy akár még az előtt biztosítani a megfelelő telefon tokot. A készülék Android 10, One UI 2.0 operációs rendszert futtat és nyolcmagos Exynos 9611 (10nm) chipsettel működik.