Samsung Galaxy M31 tokok

Tokok a Samsung Galaxy M31


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Samsung Galaxy M31s, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1101
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Samsung Galaxy M31 – elsőrendű telefon tokok széleskörű felhozatala

Árukínálatunkban rengeteg olyan szép és hasznos tok található, mely biztosítja a megfelelő védelmet a Samsung Galaxy M31 telefon számára. A tokok nem csak védik a telefont, hanem esztétikai szempontból is remek kiegészítők. Az árukínálatunkban található szilikon tokok nem csak praktikusak, de igazán elegánsak is. A rengeteg szín és elsőrendű nyomtatott minta között mindenki találhat a tetszésének megfelelőt. A kínálatunkban található szilikon tokok gyönyörű grafikákkal vagy lélegzetelállító képekkel vannak díszítve. Mindkét termékcsalád olyan nyomtatott mintákkal van ellátva, melyek időtállóak és ellenállnak a karcolásokkal és a fakulással szemben.

Elsőrendű és időtálló mobiltelefon tokok

A Samsung Galaxy M31 egy kifejezetten jó karakterisztikákkal rendelkező és elegáns kidolgozású mobil eszköz, mely nagy popularitásnak örvend a Samsung felhasználók körében. Javasolt azonban, hogy egy ilyen nagyszerű okostelefon megfelelő GSM tartozékokkal legyen ellátva, melyeknek köszönhetően a mobil eszköz hosszantartóan és problémamentesen használható. A mutatós szilikon tokok megóvják az okostelefon hátlapját és oldalait a kopástól és a mechanikai károktól. Az etuo.hu webshop árukínálatában rengeteg különböző stílusban készült telefon tok található, melyek hatékony védelmet nyújtanak a mobil eszköz számára a mindennapos használat során. A tokok nagyszerű minőségű anyagokból készülnek és úgy lettek megtervezve, hogy optimálisan illeszkedjenek a Samsung Galaxy M31 telefonra és lehetővé tegyék a komfortos használatot.

Samsung Galaxy M31 – specifikáció

A Samsung Galaxy M31 egy korszerű okostelefon, mely 2020 márciusában került az üzletek polcaira. Az okostelefon mérete 159,2 x 75,1 x 8,9 milliméter, aminek az árukínálatunkban található tokok optimálisan megfelelnek. Az okostelefon Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) verzióban érhető el. Az okostelefonba a gyártó cég nyolcmagos Exynos 9611 (10nm) processzort szerelt. Az okostelefon három verzióban is kapható: 64 GB 6 GB RAM, 128 GB 6 GB RAM vagy 128 GB 8 GB RAM. Mindhárom változat esetében lehetőség van a memória bővítésére microSDXC kártya segítségével. A telefon nagyszerű quad kamerával és 32 MP-es szelfikamerával is fel van szerelve.