Telefontok Samsung Galaxy M23 5G - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
Készülék modell 1035
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Samsung Galaxy M23 5G – minőséges, modellre szabott telefon tokok és hátlapok

A Samsung Galaxy M23 5G egy nemrég megjelent telefon, melynek beszerzését különösen azok a vevők számára javasoljuk, akik rajonganak a gyártó M kategóriás telefonjaiért és egy menő telefont szeretnének maguknak beszerezni. Azt viszont ki kell emelni, hogy a Samsun telefonokat is fontos egy megfelelő tokkal ellátni, sőt – az etuo.hu-nál a legnevesebb márkák telefonjaira is gondoltunk – és nem csak az A és S sorozatra. Áruválasztékunkban rengeteg szédületes tartozék és tok található a közkedvelt Samsung telefon típusokra, melyek úgy lettek kidolgozva, hogy teljes mértékben kompatibilisek legyenek a Samsung Galaxy M23 5G telefonnal és jól illeszkedjenek annak az elemeihez, kamerájához, méretéhez és portjaihoz. A tok amellett, hogy stabilan véd, menő tartozék is. Éppen ezért annyira fontos, hogy telefonunkat megfelelő védőtartozékokkal lássuk el, így tartósan meg tudja majd őrizni értékét és makulátlan külalakját, valamint a hibátlan felhasználói élményt. Ha már régebb óta a birtokodban van a Samsung Galaxy M23 5G telefon és már mutatja az alkalmazás jeleit, a kisebb karcokat és horzsolásokat is sikeresen el tudja rejteni egy trendi és király tok, emellett pedig új, friss belsőt is ad már megszokott telefonodnak, melytől nem szeretnél megválni.

Menő, minőséges tokok és hátlapok a Samsung Galaxy M23 5G telefonra

Egy jó tok védi a trendi készüléket a karcoktól, kilöccsenő üdítőtől, chips-darabkáktól, kosztól és a horzsolásoktól, melyek akkor lépnek fel, ha más tárgyakkal együtt süllyesszük a készüléket a zsebünkbe. Az etuo.hu online áruházban rendelkezésre álló tokok és hátlapok egyik előnye, hogy maradéktalanul illenek az adott Samsung telefon-modellre és stabil védelmet biztosítanak a kisebb fizikai sérülésekkel szemben. Az elsőrangú anyagokból készült telefon tokok és hátlapok lehetségessé teszik, hogy a Samsung telefon kinézete és értéke ne csökkenjen jelentősen az idő múlásával. A trendi és király, páratlan minőségű tokokat és hátlapokat úgy alakítják ki a gyártóik, hogy azok ne zavarják a telefon hétköznapi alkalmazását – a kialakított nyílásoknak hála a kamera és az egyéb alkatrészek, elemek is komfortosan használhatók, így a felhasználói élmény is makulátlan lesz. Ennek hála a tokok és hátlapok ma már a telefonok nélkülözhetetlen kiegészítőinek számítanak, melyeket tanácsos már a telefon beszerzése után megrendelni webshopunkból, hiszen így csökkenhető még a minimális károk veszélye is.

Minőséges tokokkal és hátlapokkal a karcok ellen

A tokok és hátlapok egyik fontos előnye, hogy jobb fogást biztosítanak a telefonoknak, így jelentősen lecsökkentik annak az esélyét, hogy a vevőnek kicsúszik a trendi készülék a kezéből. Amellett, hogy stabil védelmet biztosítanak, a tokok és hátlapok egyedi és szuper védőtartozékok is, a csukható telefon tokoknak pedig további előnye, hogy kártyatartó zsebekkel is rendelkeznek, így azok számára nyújtanak lehengerlő megoldást, akik a kártyás fizetést kedvelik – így még pénztárca sem kell! Felhozatalunk legpopulárisabb termékei a szilikonból gyártott telefon tokok és hátlapok, melyek termoplasztikus poliuretánból (rövidítve TPU) vannak legyártva és szuper színekben kaphatók, trendi lenyomatokkal. Az oldalra nyíló tokjaink minőségi környezetbarát bőrből vannak legyártva, belsőjük pedig szilikonból készül és jól tartja a telefont.

Samsung Galaxy M23 5G – specifikáció

Azok a vevők, akik a Samsung trendi készülékeire esküsznek, imádják a Samsung Galaxy M23 5G telefon modellt, mely a gyártó egyik legújabb modellje. Egy ilyen elsőrangú, trendi készülék számára javasolt már a beszerzését követő napokban, vagy még az előtt megrendelni egy megfelelő telefon tokot. Az ultramodern, tenyérbe illő trendi készülék mérete 165,5 x 77 x 8,4 milliméter, tömege pedig 198 gramm. A trendi készülék Android 12, One UI 4.1 operációs rendszert futtat, működéséről pedig a Qualcomm SM7225 Snapdragon 750G 5G (8 nm) CPU gondoskodik. A telefon 128 GB belső tárhellyel és 4 GB / 6 GB RAM-mal érhető el. Dedikált micro SDXC nyílás is található rajta. A telefon TFT LCD képernyőjének átlós mérete 6,6 hüvelyk, rezolúciója pedig 1080 x 2408 pixel. Ez a típus lehengerlő azok a vevők számára, akik szeretik az M szériás telefonokat, azonban ez a modell számos egyéb funkcióval is rendelkezik, ami miatt érdemes mellette letennünk a szavazatunkat.