Telefontok Samsung Galaxy M12 - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
Készülék modell 1035
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Samsung Galaxy M12 – telefon tokok bőséges felhozatala a Samsung telefonokra

A tokok védelemmel látják el a telefont a külső sérülésekkel szemben, ennek köszönhetően pedig lehetővé teszik, hogy annak értéke ne csökkenjen jelentős mértékben. Azok a használt telefonok, melyek külalakja továbbra is újszerű, sokkal magasabb áron találhatnak majd új tulajdonost, mint az összekarcolt, megrepedt modellek. A legtöbb vásárló amint beszerezte az új modellt, el szeretné adni régi telefonját, és az eladás során a lehető legjobb alkut szeretné kötni. Ehhez tudnak hozzájárulni a minőségi tokok. A smartphone tokokat javasolt és érdemes még a smartphone megvásárlását megelőzően megrendelni, aminek köszönhetően a mobil eszköz már a használata első pillanatától kezdve védelmet élvez majd a károsodásokkal, karcokkal, sérülésekkel szemben. Mit tehetünk akkor, ha nem szereztük be időben a tokot és a telefonunk megkarcolódott? Egy megfelelő tokkal nem csak megakadályozhatjuk a további sérüléseket, de a már meglévő károsodásokat is elrejthetjük, így mobil eszközünknek nem csak új, hanem sokkal szebb, divatosabb külsőt is kölcsönözhetünk.

Minőségi tokok a Samsung smartphone védelmére

A Samsung Galaxy M12 a népszerű gyártó egyik nagyszerű mobil eszköze, melyre számtalan, kifejezetten erre az okostelefonra gyártott tokot biztosítottunk webáruházunkban. A csúcsminőségű felhasznált anyagoknak köszönhetően a tokok hosszú ideig használhatók és védelemmel látják el a kitűnő okostelefont a karcokkal, súrlódással, kopással és más sérülésekkel szemben. Az elasztikus és tartós termoplasztikus poliuretánból (TPU) készített szilikon tokok védelemmel látják el a smartphone hátlapját és oldalait a mechanikai károsodások legnagyobb részével szemben. Amellett, hogy védelmet biztosítanak a mobil eszköz számára, a telefon tokok igazán menő, stílusos és divatos kiegészítő tartozékok is. Az elegáns egyszínű tokok előnye, hogy nem változtatnak nagy mértékben a smartphone külalakján, mégis friss, üde külsőt kölcsönöznek neki. A mintás, tarka telefontokok vidámságot tükröznek és könnyen a tulajdonosuk személyiségéhez igazíthatók. Kínálatunkban több tematikus tok is elérhető, melyeket gyűjteményekbe rendeztünk el, a könnyebb böngészhetőség érdekében. Bőséges felhozatalunknak köszönhetően minden vásárlónk találhat olyan telefonmodellt, mely megfelel az elképzeléseinek, elvárásainak, ízlésének és a szükségleteinek.

Elsőrendű tokok a Samsung Galaxy M12 modellre

A telefonmodellre szabott tokok előnye, hogy nem nehezítik a mindennapi használatot és minden funkciót problémamentesen használhatóvá tesznek, anékül, hogy le kellene venni a tokot a mobil eszközről. Webáruházunk felhozatalában olyan kiemelkedően minőséges tokok is elérhetők, melyek kifejezetten a Samsung Galaxy M12 telefonmodellre lettek megalkotva, és megfelelnek a smartphone kidolgozásának, nem csak méretüket, hanem a kamerának, portoknak kialakított nyílásokat tekintve is. Napjaink okostelefonjai akár több éven át is nagyszerűen és problémamentesen működnek, értékük csak minimálisan csökken, állapotuk hosszú ideig újszerű marad, de csak abban az esetben, ha erre alkalmas védőtartozékokkal vannak felszerelve, mint amilyenek a tokok. Éppen ezért kiemelten fontos, hogy a smartphone tulajdonosa mielőbb megfelelő tokot biztosítson Samsung telefonjára, mely hatékonyan fogja védeni a Samsung Galaxy M12 telefonmodellt a súrlódással, kopással és az apróbb karcolásokkal szemben. Az etuo.hu telefon kiegészítő tartozékokat kínáló webáruházában olyan csúcsminőségű és erős telefontokokat biztosítottunk vevőinknek, melyek kifejezetten a Samsung Galaxy M12 okostelefonmodellre lettek gyártva, így lehetővé teszik a maximális védelmet és a problémamentes használatot.

Samsung Galaxy M12 – specifikáció

A Samsung Galaxy M12 a gyártó nemrégiben, 2021 tavaszán piacra dobott, modern okostelefonjainak egyike. A smartphone dimenziói 164 x 75,9 x 9,7 milliméter, tömege pedig 212 gramm. A smartphone Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) verzióban vásárolható meg. A telefon Android 11, One UI Core 3.1 operációs rendszerrel működik, a hiánytalan működést pedig az octa-core Exynos 850 (8nm) chipset biztosítja. A smartphone 32 GB/64 GB/128 GB belső tárhellyel rendelkezik, ami az átlag felhasználónak bőven elég a fényképek, videók és zenék tárolására. A mobil eszköz 3 GB vagy 4 GB RAM-mal rendelkezik és külön microSDXC kártyanyílás is elérhető rajta. A smartphone Li-Po akkujának a kapacitása 5000 mAh. A PLS IPS kijelző átlós mérete 6,5 inch, rezolúciója pedig 720 x 1600 pixel. A smartphone USB Type-C 2.0 porttal van felszerelve.