36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Samsung Galaxy M11 tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd
Premium
 
Telefontok Wood Case - cseresznye - mandala>

Telefontok Wood Case - cseresznye - mandala

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Wood Case - amerikai dió>

Telefontok Wood Case - amerikai dió

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst - kozmosz>

Telefontok Graver Case - ezüst - kozmosz

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - tengerzöld>

Telefontok Corko Case - tengerzöld

7 090 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst>

Telefontok Graver Case - ezüst

6 790 Ft
/ raktáron

 

 
Premium
 
Telefontok Corko Case - meggy>

Telefontok Corko Case - meggy

7 090 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst - Wolf>

Telefontok Graver Case - ezüst - Wolf

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - réz - az erdő>

Telefontok Graver Case - réz - az erdő

7 390 Ft
/ raktáron

Samsung Galaxy M11 – elsőrendű telefon tokok széleskörű választéka

A Samsung Galaxy M11 egy korszerű funkciókkal rendelkező és szép kidolgozású okostelefon, mely igen kedvelt a vásárlók körében. Egy ilyen kiváló smartphone-t javasolt a tökéletes védőtartozékokkal ellátni, melyek lehetővé teszik a hosszantartó, zavartalan használatot. A visszafogott, mutatós, elegáns szilikon tokok megóvják az okostelefon hátlapját és oldalait a karcolásokkal és a kisebb fizikai sérülésekkel szemben. Webshopunk választékában különböző stílusban készült telefon tokok érhetők el, melyek megbízható védelmet nyújtanak a Samsung okostelefon számára. A tokok elsőrendű anyagokból készülnek és lehetővé teszik a kényelmes használatot a mindennapok során, hiszen hibátlanul illeszkednek a Samsung Galaxy M11 telefonmodellre.

Elsőrendű és hosszantartó Samsung Galaxy M11 mobil tokok

A tokok elsődleges funkciója, hogy megvédjék a telefont, de más előnyeik is vannak. Az etuo.hu választékában található szilikon tokok nem csak hasznosak, de igazán szép kidolgozásúak is. A többféle minta és szín között mindenki találhat a kedvére való tartozékot. A vásárlók egyszínű telefon tok modellek és mintás tokok között válogathatnak. Választékunk legpopulárisabb tokjai szilikonból készülnek és gyönyörű vektorgrafikákkal vannak ellátva. A lenyomatok tartósak és ellenállnak a fakulással és a kopással szemben.

Samsung Galaxy M11 – specifikáció

A Galaxy M11 a Samsung 2020 májusában megjelent modellje, mely a 2020-as M széria egyik meghatározó telefonja. Az okostelefon mérete 161,4 x 76,3 x 9 milliméter, tömege pedig 197 gramm. A modell Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban vásárolható meg. A Samsung Galaxy M11 okostelefonon Android 10, One UI 2.0 OR található, a zavartalan működést pedig a nyolcmagos Qualcomm SDM450 Snapdragon 450 (14 nm) chipset biztosítja. A smartphone 32 GB belső tárhellyel és 3 GB RAM-mal vagy 64 GB belső tárhellyel és 4 GB RAM-mal rendelkezik, verziótól függően, a memória azonban microSDXC kártya segítségével akár tovább is bővíthető. A telefon fel van szerelve hangosbeszélővel és 3,5 milliméteres jack csatlakozóval is, ami a fülhallgató kiválasztása során fontos információ.