Samsung Galaxy J5 (2016) tokok

Tokok a Samsung Galaxy J5 (2016)


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Samsung Galaxy J5, Samsung Galaxy J5 (2017), két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1101
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Válassz egy mobiltokot a Samsung Galaxy J5 2016 okostelefonodhoz!

Olyan telefontokot keresel a 2016-os Samsung Galaxy J5 telefonodhoz, ami kellő védelmet biztosít a készüléked számára, mégis divatos, bulis vagy éppen elegáns? Akkor jó helyen jársz, mert mobiltok kínálatunkban mindezt megtalálod és még ennél is többet! A pontosan a J5 modellhez gyártott telefon tokok tökéletesen illeszkednek a készülékedre, és hatékonyan óvják, a mobiltok anyagától, kialakításától függően. Miért alkudnál meg az egyhangú, unalmas, átlátszó szilikon telefontokkal, ha lehet akár valódi fabetétes, gravírozott telefontokod is? Vagy ha éppen egy absztrakt mintás, vidáman csajos, fotónyomatos, esetleg prémium bőr flip tokra vágysz, a kínálatunkban azt is bizonyosan megtalálod.

Galaxy J5 2016: Miért használj telefontokot a készülékeden?

A J5-ös Samsung gyenge pontja a nagy érintő kijelzője. Lehet bármilyen technológiával gyártva, az üveg üveg marad. Még akkor is hajlamos a repedésre, törésre, ha nem közvetlen a kijelzőt éri erős ütés, hanem a telefon vázát, ami nem tudja elnyelni az erőhatásokat, és így tönkre is megy a képernyő egy balszerencsés ejtést követően. Ezért mindenkor erősen javasolt a készülékre egy erős, rugalmas szilikon tokot rakni, vagy egy olyan kombinált telefontokot, amelynek a belseje szilikonból készült, így az ejtések, odaverődések sem okoznak érdemi kárt benne.

Miért közkedvelt a Samsung Galaxy J5 2016 okostelefon?

A 2016-ban debütált Samsung Galaxy J5 a J3 nagyobb testvére. Letisztult formatervezés, dedikált fizikai vezérlőgomb, nagy, tiszta fényű kijelző jellemzi. Nagyon hasonlít a két modell egymásra, de a J5 érezhetően erősebb hardvert kapott: 2 GB RAM és 16 GB belső tárhely áll rendelkezésre. A kijelző viszont ugyanaz a 1280 x 720 pixel felbontású Super AMOLED képernyő, aminek kiváló a betekintési szöge és még erős nappali fényben is egészen jó a láthatósága. Akinek egy erős középkategóriás Samsung kellett, az a J5-öt választotta, mert a telefonon, egy külön grafikus chip révén, érezhetően gyorsabb volt a megjelenítés, mint a többi, hasonló árfekvésű készülék esetében.