36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Samsung Galaxy J4 Plus tokok

Tokok a Samsung Galaxy J4 Plus


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Samsung Galaxy J4, két teljesen különböző modell

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd
Premium
 
Telefontok Wood Case - cseresznye - mandala>

Telefontok Wood Case - cseresznye - mandala

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Wood Case - amerikai dió>

Telefontok Wood Case - amerikai dió

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - meggy>

Telefontok Corko Case - meggy

7 090 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst>

Telefontok Graver Case - ezüst

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst - kozmosz>

Telefontok Graver Case - ezüst - kozmosz

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - tengerzöld>

Telefontok Corko Case - tengerzöld

7 090 Ft
/ raktáron
 
Telefon tok Flip Fantastic - farkas>

Telefon tok Flip Fantastic - farkas

5 490 Ft
/ nincs raktáron

 

 
Premium
 
Telefontok Corko Case - parafadugó>

Telefontok Corko Case - parafadugó

7 090 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - fekete>

Telefontok Corko Case - fekete

7 090 Ft
/ raktáron

Samsung Galaxy J4 Plus – minőséges telefontokok széleskörű választéka

A Samsung Galaxy J4 Plus egy kiváló minőségű okostelefon. A hosszú, problémamentes használat érdekében azonban nem árt megvédeni a készüléket egy minőségi kidolgozású telefontokkal, mely óvja a telefont a karcolásoktól, kopástól és a szennyeződésektől. Kínálatunkban számos nagyszerű védőtok található, melyek kifejezetten a Samsung Galaxy J4 Plus modellre lettek szabva, így tökéletesen megfelelnek a telefon méreteinek, a precízen kialakított nyílások pedig lehetővé teszik a kamera, a hangszóró és a portok zavartalan használatát. Az etuo.hu webáruházban mindenki találhat a stílusával és az egyéniségével harmonizáló tokot, mely kiváló minőségű anyagokból készült, és garantálja a lehető legjobb védelmet a mindennapi használat során.

Galaxy J4 Plus tokok gazdag kínálata

Webáruházunkban számos típusú telefontok érhető el a Samsung Galaxy J4 Plus telefonmodellre. A felhasználó választhat a csak a hátlapot védő, a könyvszerűen csukható vagy a flip modellek közül. Kínálatunkban különböző anyagokból készült telefontokok találhatók – mindegyik más fokú védelmet biztosít, így mindenki megtalálja a munkájának, életstílusának megfelelőt. A klasszikus TPU szilikon tokok mellett bőrből, bőrutánzatból készült tokok, sőt, még megerősített védőburkolatok is találhatók a kínálatban. A vásárló válogathat az elegáns, egyszínű modellek, a csillogós tokok és a különféle, divatos minták és grafikák közül, melyeknek köszönhetően igazán egyedi lesz a telefon kinézete. Azok a felhasználók, akiknek konkrét elképzelésük van a mintát illetően, egyedi telefontokot is tervezhetnek, egyszerűen, a böngészőből használható alkalmazásunk segítségével.

Samsung Galaxy J4 Plus – specifikáció

A Samsung Galaxy J4 Plus egy kiváló okostelefon, mely 4 magos processzorral van felszerelve, melynek sebessége 1,4 GHz. A telefon 3 GB RAM és 32 GB belső memóriával rendelkezik, mely microSD kártyával maximum 512 GB-ig bővíthető. A kapacitív IPS kijelző mérete 6", felbontása pedig 1480 x 720 pixel. A lítium-ion akkumulátor kapacitása 3300 mAh. A Galaxy J4 Plus támogatja a gyors adatátvitelt, USB és 3,5 milliméteres mini jack aljzattal is rendelkezik. A modell a nanoSIM kártyát támogatja.