36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Samsung Galaxy A80 tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Válassz egy márkás, minőségi telefontokot a Samsung Galaxy A80 okostelefonodra

Akár egy minőségi, bőrből készült telefon védőtokot keresel a Samsung Galaxy A80 okostelefonodra, akár egy divatos, színes nyomatos tokot, amit grafikák, képek, festmény-utánzatok vagy feliratok díszítenek, a kínálatunkban meg fogod lelni a leginkább hozzád illő telefontokot. Inkább az üzleties, elegáns mobiltokot kedveled, vagy a bulizósabb, fiatalos telefontokat? A műanyagból készült telefontokot kedveled, vagy az erős szilikont, esetleg a prémium bőrre szavazol? A telefontok kínálatunkban, itt, az etuo.hu-n mindegyiket megtalálod! A Samsung Galaxy A80 mobiltelefonnak szüksége van profi védelemre a hétköznapok során is.

Milyen előnyökkel bírnak a Samsung Galaxy A80 telefontokok?

Erős, ellenálló védőtok híján még a Samsung Galaxy A80 készülék külseje is hamar tele lesz karcolódásokkal, kopásnyomokkal a mindennapos használatnak köszönhetően. Az online boltunk kínálatában olyan tartós, megbízható telefon tokokat találsz, amelyek hatékonyan óvják meg a Samsung Galaxy A80 mobilodat a leggyakoribb károktól. Divatos, esetleg üzleties mobiltokot keresel, olyat, amelyik egyszerre tartós és tökéletesen illeszkedő telefontok? Az etuo.hu mobil védőtok készletében a legváltozatosabb, minőségi telefontokokat találod meg, hogy kiválaszthasd az ízlésednek, személyiségednek, a Samsung Galaxy A80 telefonod mindennapi használatának megfelelő tokot.

Miért közkedveltek a Samsung Galaxy A80 okostelefonok?

Ahogy a Samsung maga közölte: a „Galaxy A80-at a digitális bennszülötteknek tervezték”. Az állítás tökéletesen igaz, hiszen olyan emberek alkotják a célközönséget, akik számára a mobiljuk az elsődleges eszköz a fényképezésre, kapcsolattartásra és netezésre. Ennek köszönhetően az A80 erőssége is ezen a három területen mutatkozik meg: brutálisan nagy, egészen tiszta felbontású, majdnem hét colos tablet méretű kijelzővel bír, emellett gyors processzora és rengeteg memóriával (8 GB RAM és 128 GB-os belső tárhely) rendelkezik. A hatalmas újdonságot mégis a fotózásra és szelfizésre egyaránt tökéletesen használható kamerarendszere adja, merthogy a kettő ugyanaz: szelfi készítésekor a kamerarendszer modulja kiemelkedik és a felhasználó felé fordul. Így aztán nem egy lebutított, gyengébb kamera készít szelfit, hanem ugyanaz a profi rendszer, ami garantálja a tökéletes fotót!